Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar teaser za proteste u Sarajevu - POLJINE http://www.youtube.com/watch?v=8036NlrRgas
Valjda su se Amerikanci priblizili Iranu ne vidim kako moze biti obratno.
...tako i treba :)
Samo tako, diko muslimana svijeta!
Pa uvijek ovako plove njihovi brodovi, ali i američki također. To je dio vojne strategije :) .
Aferim.
Nece shiija na svog brata amerikanca :)
Šta trabunjaš, vehabijo? Kakvog brata, Bog ti pamet dao? Pa ne mogu Amerikanci biti braća i Saudiji i Iranu, previše je to i za njih.. Zna se ko je njihov brat i ko žudi za njihovom pažnjom i ko im debelo plaća zaštitu... A neka, neka, buknut će i u Saudiji pa ćeš vidjet kako gori saudijski režiim.. inače, najveći neprijatelj muslimana i islama u svijetu.
uh dislajkova, ali ako pogledas historija muslimana (od 800te godine) iznenadit ces se "dobroti" shija. Ali otom potom, ne simpatisem ni jedne tvoje nabrojane rezime.
I stacemo sad???
Cekati.
Buuu, Amerika se praaavo prepala...
Pubertetsko ponasanje.