Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poklacete se medjusobno cionisticka gamad prije nego sto budete vraceni odakle ste i dosli
o sebi se dabogda zabavili
Izrael je postao zanimljiv samo ekstremnim Jevrejima iz cijelog svijeta. Liberalni Jevreji radije ostaju u New Yorku, Belgiji, Londonu, Parizu i drugim svjetskim metropolama. Došlo im je i puno lažnih ruskih Jevreja. Sad ti ekstremisti polako preuzimaju poluge vlasti i uništavaju društvo iznutra.
Iseliti okupatore odakle je ko dosao...neka se vrate svabama kad ih ovi toliko zale i brane a dio u beitaniju i ameriku
Iran sigurno da ima nuklearnu, pogotovo nakon pakta s Rusijom i Kinom. Da li će to ostati tajna do trenutka kad je budu morali ispaliti ili će objaviti prije ostaje da se vidi. Uprpili su se, a dobili su nagli vjetar u leđa onog trenutka kad je ummet zašutio i zažmirio na masovni genocid u Gazi! Vrijeme je za obračun. Vječna vatra im je mala kazna za sve što su uradili u svijetu, smutljivci.
Netanyahu je sa ultra-desnicomunazadio drzavu, To je cinjenica. Nemozes nastaviti maltretirati Palestince kako ste radili zadnjih 50 godina. Nemozes biti napredan ako nekome uskracujes prava i zelis da ga istrijebis. Ne smije se zaboraviti da je preko 70% posto Jordanaca porijeklom Palestinci. Neznam sta ovaj covjek misli da to izvede sto je naumio.
Vidio sam sabranije majmune u kavezima tokom posjete ZOO. Ovi su totalno haosvinkl, rastrešeni ,dezorjentirani.
O sebi se zabavili akobogda! Hvala Iranu 1000 x!
Vidis ti glupana fasistickih kako napadaju gospodina Lapida,koji hoce mir a otac mu je bio iz Novog Sada isto.pravi gospodin