Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne možete imati nuklearni program i atomsko oružje, rekoše zemlje sa nuklearnim programom i atomskim oružjem
Nije ni jadnik Obama kriv sto mora biti izraelski glasnogovornik. Naprijed Iran!
Kad su ratovali protiv S.Koreje imali su za saveznika J.Koreju.Kad su ratovali protiv Viet Kong-a imali su J.Vijetnam za saveznika.Kad su napali Irak imali su unutrašnjeg saveznika a to je mržnja između Šita I Sunita,.U Jordanu su imali jaku opoziciju Gadafiju.U Afganistanu su imali narod koji je mrzio Talibane.Protiv UJEDINJENOG NARODA IRANA,nebi se dobro proveli.
tako je braco je.ite im majke americke nedajte da se petljaju i da i vas sje.u kao sto su sj.bali sve sto su demokratski branili
i djeci od pet godina je vec jasno da se rat vodi za energente u ovom slucaju sve ono cim Iran obiluje a to je vjerojatno nafta gas i sto vec drugo imaju a sve pod krinkom ucerivanja demokracije i ljudskih prava.Ako je uistinu tako amerika kako tvrde da uceruju prava i posjedovanje nuklearnog oruzja onda vec moze zapoceti ratovati sama protiv sebe jer onoliki broj ljudi po ulicama koji spavaju po ulicama bez ikakvog prava na lijecnika je zabrinjavajuce al ne tu su imperijalisti-ci.onisti koji u svojim dvorcima ne vide dalje od svojih ograda visokih 3 metra kojima su opasani.Izrael takodje ima nuklearno oruzje i ??
...to su procijenili kompetentniji :)...onako, dobro kompetentniji :)
Ti očito imaš i papir za inteligenciju,sigurno si ga dobio od dr.dabića!
@gradonačelnik ...izvini što sam inteligentniji od tebe...valjda ćeš mi nekako halaliti...ovakvi se "kote" normalno, ne 10-ero djece, uz devizu "svako ima svoju nafaku"...uživaj u svojoj prosječnosti, šeher je vaš...napravili ste od grada kasabu...pa-pa i tebi :)
Darko Brkan ili ti ga Pedja s ledja pardon Pedja Kojovic isti K.u.r.a.c od čovjeka na svim postovima klix-a se dopisuje sam sa sobom, pokusava kao lafo da zavadi hahahah jadnik
demokratija je kad ti imaš pravi da se popišaš na vlast a vlast ima pravo da se piša po tebi,samo što vlast stoji više tebe pa i kad pišaš po njoj sve ti se vrati u lice a ona ostane suha
Što si nervozan? Kad nemaš nešto pametno reći,onda MUDRO šuti!
Ovaj kommi je zadnji gey isprdak yugoslavenskee soc-sdp-kopi+ladi koja lagano izumire u našem dragom Šeher Rajvosa. To je pogana vrsta koja vjeruje u prirodu a ona ma+jka priroda radi upravo protiv njih, krepaju a ne kote se dovoljno. Sudbina im je zapečaćena isto ko Trojancima.
...jusuf beže...mislim da gubiš i onu tanušnu logičku nit u svojim napadima na mene...saberi se, smiri se...previše sam slova i onako potrošio na tebe...smatraj to nezasluženim poklonom...pa-pa :)
Ti si pravo oličenje PETOKOLNAŠA,mutavost,poslušnost,................!
Nemaju ćifutćići mooda da udare na Iran, bilo bi puno mrtvih a oni vole život i uživanje.
USA je tigar od papira, tek kada siđu na istu ravan sa svojim protivnikom možež vidjeti koje su to pice, pune gaće od straha.
...jusuf beže...jedina "peta kolona" u ovoj nesreći od "države" su praznoglavci poput tebe...lajavi do bola, i beskorisni još više...nije dovoljno imat' adsl, treba nešto i u glavi :)