Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li i ovo photoshop kao sto je bio slucaj sa dronovima? A kasnije kad se pokazala efikasnost dronova, svi poceli Iranu sankcije uvoditi…
Ovo bi amerikanci razbucali za mjesec dana, samo ne smiju jer Izrael je u opasnosti. Pa ukrajinci sa zastarjelim oružjem koje zapad izbacuje iz upotrebe razvaljuju ruse, šta bi tek da se sukobe sa naprednom tehnikom koju posjeduje SAD. Njima bi americko oružje izgledalo kao da ih napadaju vanzemaljci.
hgahhahahaahahaha je li to izvor sa BBC in RTL russia???? ?nego glupsoni kad cete na V vakcinu? :=))))) stay at home gluposne i ne širi svoje pogane laži!! pojedine bi qurdokorice išamarao samo tako, jbale vam farmacetuske tvrtke mtr usta!Ali eto,....valja zbog budala u zatvor!
Pa dobro, jesu li oni sada nasi ili njihovi? Nekako se sve ovo iskomplikovalo kao indijska sapunica, nikako pohvatati za koga navijati
Glavni snadbjevač Rusije.
Po čemu je ovo inovacija? Pa amerikanci su većinu civilnih brodova pretvorili u vojne mašine prije napada na Normandiju u 2. Svjetskom ratu... Umjesto putnika i ribarskih mreža, prevozili su vojsku tenkove, topove, te su im ugrađivani topovi i oklop.
A evo, gdje ces tako nesto reci protiv brace, odmah minuse pucaju
Plovice dok Izraelu ne dosadi.
Nije to nista, kod nas u Bosni fabricke gigante pretvaraju u kioske 🤣