Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govore i čine sve što mogu samo da bi izbjegli napad na Izrael, tako ti je to kad si papirni tigar.
Ne reagujte, budite pametni sacekajte pravi trenutak. Izrael jedva ceka da se nesto desi sto bi ubrzalo totalno ciscenje Gaze cime bi se zauvijek zavrsilo palestinsko pitanje. Sve su proracunali i ne treba ici u zamku.
Ljudi muku muče, a ummet navija.. E tugo.
Ovdje je Iran u vrlo teškoj situaciji ali su itekako mudri, nije lahko poduzeti neki potez a da ne uđu u veliki rat sa Amerikom, a to cionistički režim itekako želi. Iran je njima trn u oku.
USA i izrahell oce da na sve nacine uvuku Iran u rat jer Iran je jedina muslimanska zemlja koju nisu razorili i uveli demoNkratiju zato im i jesu trn u oku i braca Iranci su sila koja ce i dohakat na kraju cionisticko jenkijevskoj bagri
Ne smiju mrdnuti. Realno.
A kao reagovacete😂
Jesu podli Ameri i zidovi,namjerno ovo rade da Iran reaguje,a onda ce napraviti pustinjsku oluju,traziti od cijelog svijeta,Australije,Evrope,odnosno nato snaga,da su napadnuti,ugrozeni,da bi slomili srce islama,jer ocito je to da to nije Saudija i ovi ostali poltromi ,cak ce im i pomoc u zajednickim akcijama.Po meni ne trbaju namjerno reagovat dok nebudu 100% spremni za odbranu i neku koaliciju.
Iran je dobar sa Rusima ali i sa Kinezima. Tako da većeg sukoba neće biti.