Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mislite da li je iko ikada za ovo odgovarao, ili je bio jos i nagradjen najvecim vojnim priznanjem? https://en.m.wikipedia.org/wiki/Iran_Air_Flight_655
Plesanje na ulici: 10 godina robije. Ubistvo 176 ljudi: 13 godina robije. Ima smisla.
nijedna drzava nema smisla sto se tice kazni. vise ces dobit za utaju poreza nego za ubistvo iz nehata.
Cak i nazadna drzava poput Irana kaznjava obaranje civilnog aviona, samo teroristicka drzava rusija nagradjuje takve. Strelkov je oborio malezijski avion iznad Ukrajine i sad je jedan od heroja u rusiji.
Tacno rusija je teroristicka drzava mozes misliti kakva je kad iran pokazuje tracak normalnosti mada je ovo dokaz da budalama daj raketu i dobijes ovo, sta li ce ludjak iz sj. koreje uraditi.
Iran nazadna država ? Wtf...o čemu ti pajdo.Ako ne dozvoljavaju da rospije vode glavnu riječ odmah su nazadni.Čudni neki aršini.