Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amderi se boje rata na svojoj teritoriji vise nego sto se iko icega ikada bojao mi znamo i zasto se boje
varaju se ameri ako misle da ce se i treci svjetski rat kao prethodna dva voditi van teritorije sad
Zaprdim ti toj islamskoj istini, glupane, tako isto i pravoslavci tvrde da je ono njihovo istina, katolici da je njihov Isus istina, da imamo budiste ovdje vjerujem da bi i oni tvrdili kako je njihov Buda istina, a tek da ne pominjem Jevreje i njihovu istinu. Ukratko, svi vi vjernici sa svojim istinama ste pravi pacijenti i kompletni idioti, i to je ujedno i jedina prava istina.
@ssd Odbacili som Pravoslavlje i Kršććanstvo zato što je ISLAM ISTINA ! Kako to ne možeš sa shavtiš ... Mogli smo i 92 reći da smo praboslavci pa da rate na bude .. Srpski narod umjesto da se pozabavi povratkom moralnih vrijednosti u društvo ono i dalje prosipa MITOMANIJU... Radite kako hoćete.. boli me briga !
Patriot je sam po sebi defanzivni a ne ofanzivni sistem, samim tim Iran se blamira kad osudjuje njegovo rasporedjivanje. Usput ye.bem zaostalu majku ovima koji strane u sukobu biraju na osnovu vjere, tj. muslimani su im dobri momci a svi koji nisu muslimani su losi.
za bolji, funkcionalniji, produktivno zdraviji svijet, naprosto je nuzan globalni restart
Gadafija smo oplakali . E , nece vam isto uspjeti sa Assadom . Ma.mm.eee. vam seee n.a.jj.eee.bb.ee.m.
AHMEDE ZAPUCAJ NEK IDE SVE U P...M....!!!
Ovo je 100% uvjereno PROTIV NAPADSKI uredjaj. Sa PATRIOT-om se moze samo po zemlji ciljat ko sto su Hamas radili, NIKAKO. Samo ako kreten iza komputera upali osigurac prije nego sto se motor ugasi, to se dosad ni u jednom testu nije dogodilo. Jedina PRIHVATLJIVA suprotnost ovom uredjaju moze doci od MAJMUNA koji zele da napadnu Tursku. S.MRT ajatolama i ostalim kao njima. Pustite da NORMALNI (to znaci NE ti Kretenu koji lupa minus na ovaj komentar) ljudi vjeruje u ono sta oni zele. Ako ne vjeruju u vase bajke, to je zato sto su vam te proklete Abrahamove bajle NE NORMALNE i ZAOSTALE.
opet lažeš svrbo lažljivi. ja sam na google tražio tog tvog mihajla, i nije pokazao niti jedno ime na njega. zahvali banu josipu jelačiću što još postojite. bijedo opančarska, idi dilati paprike po pašaluku.
Jarane ti si ga nagulio. Isto tako svaka osoba koja je prisutna na adresi/adresama gdje si prijavljen/nekad bio prijavljen il jednostavno vise od jednom prisutan. Ti si fino sad stavljen na listu, pe nek ti i ti tvoji koji znaju nek fino trulili u nekoj rupi. Ako ti i ti kao ti mislite da necete zavrsti na Gvantanamu, varate se. To ce vas cak Bosanac i Hercegovac fino smjestit. Da budem posten, \"said halili\" TVOJA IP adresa je vec predata nadleznim AMERICKIM organima, a isto tako ce bit sve I jedna IP adressa koja ista slicno pomisli. Vi idete u rupetine, pitanje je da li ce te 3 obroka il necete, odlucite to do datuma putovanja. 3 obroka na Gvantanmu ce vas kostat 7EU po danu, sto snaci cak I ako se opametite da ce vam trebat 39 dana rada na Kubanskom kamenu za svaka 3 obroka. Uzivajte u tom vasem raju.
@ssd stipu to ba. nego, de ti nama reci sta ima novo u sloveniji?! pali li se sta?
@@@Istina ako je za tebe Mihajlo Visevic Hrvat nek ti bude za mene je Bosanac i pravi Srbin kod njega su se Srbi sklonili i on je odbranio svoju zemlju od Bugara a ti pisi o Tomici i Antici sta ti je volja u toj svojoj Histeriji,sem toga jesu Bugari skloni Albancima kad su proterali i njih i svoje Bosnjake (pomake) na vreme sad im se moze . Sto se Grka tice mi smo im oteli zemlju uz pomoc Albanaca red je da je vrate i njima ZORA svice Sto se RS tice koliko ste jaci se vec videlo kad je Mladic sa 400 vojnika rasturio vse falange u Sreb**** ili ste ipak ono sto mi mislimo pa ste izdali svoje,kao sto reko znamo sta ste @eee nek se Hrvati i Madari iz Cezine kraine ,Bihaca i Bosanske krupe vrate u svoju dedovinu a Srbijanci iz Srebren****drugim recima sve oko Drine ona mozes ako ostanes da prigovaras nesto autohovnom narodu SRBIMA nesto
bla-bla-bla.... koji su to padali na siriji, pogotovo jači od amerike??? daj nabroji... care moj, ameri su ti najjači. vjeruj mi.
ne boje se amerikanci nikoga i ničega, ako misliš na one bin-ladenove terorističke napade, samo ste ih dobro razljutili. terorizmom se rat ne dobija.
što ga ti nabaca, svega i svačega u tako malo riječi. komentar ti je jedan od najglupljih što ikad pročita..... grcima nije ni dočega, jer im je kasica prazna, pod bugarima ste bili sve dok vas hrvatska nije oslobodila (porazivši bugare na okupiranoj srbiji), tako da su vam vam više neprijatelji nego prijatelji. skloniji su albancima. makedonija je i sama podjeljena na albance i makedonce. btw. grci i makedonci su ko pas i mačka. prije bi se međusobno potamanili. što se tiče bosanaca, sad su puno jači od rs i znaju ko im je neprijatelj. ako zapne mogu se uvijek vratiti, dok je u rs veliki mortalitet. židovi u dalmaciji i lici nemožeš staviti ni u bajke, sve da hrvatska i nije u nato paktu, a uskoro i u eu. ZAKLJUČAK: u dogledno vrijeme, gasi se rs, a srbi putuju za mali bg pašaluk, koji je ostao od srbije, pošto mađari i hrvati ponovo preuzimaju svoju vojvodinu, a sandžak svoj dio teritorija vraća pod kontrolu. dakle srbi, pred vama je crna budućnost.
bravo Asad! podrška suverenom predsjedniku iz šehera!