Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne valja ovo nikako, ako ih ameri napadnu eto III svjetskog rata...
jel 20 ili 24%....??????
\"skrivenost\" pa kako Iran optuzuju za skrivenost kad do u detalj znaju gdje se nalazi...imaju i satelitske snimke...a vjerujem da imaju i slike unutrasnjosti :-) pa kako onda skrivena baza?
Ja sam negdje procito 21%..cistoce ako je tacno to znaci ljudi mogu dalje neometano raditi ,znaci razumiju se u taj posao, neznam sta bi to moglo da smeta dalekoj Americi preko oceana.
Mozda bi dodik mogao da naredi IRANU da prekine on ga obozava itekako ha-ha-ha-haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Definitivno najbolji clanak u prosloj godini: http://www.sarajevo-x.com/svijet/evropa/uhapsen-svedjanin-koji-je-cijepao-atome-u-kuhinji/110804021
to braco iranci, nakarajte im se keve americke