Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebace Ahmo zidove za sva vremena dok im zapadnjaci lizu guzu i dok su zivi oni su zidovski robovi.....Svaka cast ISLAMSKOJ REPUBLICI IRANU
Iran \"prijeti\"??? Pa, valjda upozorava, klixovci. Ukoliko dodje do napada na Iran, a nece, Iran upozorava da ce odgovoriti novim raketama.
@DENZEL/pih daj, m.alo zr.akni one link.ove koje sam ti na.veo (ako je pro.blem engl.eski, slob.odno pitaj). pa zar ti stva.rno mis.lis da ta.ko te.hno.loski naz.ad.na v.oj.ska (kako ti velis) bi bila u sta.nju inta.ktno priz.eml.jiti najm.od.er.niju ste.al.th let.jel.icu?! znas li da je prof. to.dd hu.mph.reys (univ.erz.itet u te.ks.asu) zajedno sa gru.pom osta.lih nau.cnika, po.nukan iran.skim pod.vigom, izveo slic.no prizem.ljenje bes.pil.otne letj.elice, s tom ra.zlikom da je ova kori.stila civi.lni g.p.s, a r.q-170 sen.tin.el (kojeg su prizemljili ira.n.ci) kor.isti inkr.ipti.ra.ni vo.jni g.p.s. jos uvijek ne mo.gu da do.kuce kako im je usp.jelo pr.ova.liti in.krip.ciju i ljudi su s time fas.cinir.ani, ali eto ti kao eks.pert velis da su na.za.dni...
@DENZEL/pih hmm, da, da...kako da ne.ima.li smo prili.ku tu su.per.iorn.ost gledati i na djelu, ne tako davne 2006., kada je par stotina bo.ra.ca (obu.ce.nih i na.or.uza.nih od znas vec koga) raz.va.lilo tu sup.erar.miju od nekoliko hiljada vo.jn.ika (cak i re.zerva je bila mobil.izi.ra.na)...
IRAN = Islamic Republic Against Nato
Šiitski Iran i cionistička država Izrael nikad neće zaratiti, to su bili i ostali saveznici (posebno po pitanju rušenja islamskih država.
Pa pogledaj ti Klixu deb-ilnih naslova! Jel to i vi radite za čif-ute,a? Što niste napisali kako i jeste: Iran će odgovorit na prijetnje Izraela. Nije Iran taj koji prijete Izraelu nego upravo obrnuto. Iran se ovdje brani jer čif-uti imaju namjeru da napadnu a ne Iran. Stvarno mi je muka od vaše čif-utske propagande!
to braco, samo rokajte, zavrsite ono sto je Hitler trebao zavrsiti jos u proslom vijeku,jbm im sve cifutsko...
Idi malo ga blabni svom udbašu r.e.i.s.u., osušio mu se
Ovaj portal treba ukinuti zbog sirenje mrznje.
vidi sto su se kroate na klix zabrinuli za izrahell hahahahaha
Koji klinac imate vi veze sa Iranom ili Izraelom gladna stoko. Marš na posao i uradi nešto za svoju jadnu državu. Federaciju ili RS, svejedno.
MALO SE INFORMISI STA POSJEDUJE IZRAELSKA VOJSKA,POGLEDAJ NJIHOVU TEHNOLOGIJU A NE TU PRIMITIVNU ZAOSTALU IRANSKU TEHNOLOGIJU KOJA SE ZASNIVA NA RUSKOJ PRIMITIVNOJ TEHNOLOGIJI......90 % RAKETA KOJE BUDU ISPALJENE PREMA IZRAELU BICE SRUSENO.
@pih evo ti i malo pojasnjenja - posto vidim da ti je klix jedini izvor informacija: http://bosnian.irib.ir/vijesti/iran/item/123057-na-iranskim-plovilima-se-instaliraju-projektili-dometa-300-km a, ako ti engleski nije stran procitaj malo i o ovome: http://www.presstv.ir/detail/2012/07/01/248808/iran-obtains-fresh-data-on-us-drone/ a, u zelji za sticanjem znanja o iranskoj vojnoj moci, opet uz uvjet poznavanja engleskog jezika, toplo preporucujem ovu stranicu: http://www.iranmilitaryforum.net/ nesto o (balistickim) raketama made in i.r. iran: http://www.iranmilitaryforum.net/missiles-and-rockets/
@pih veze ti nemas...
samo rokaj komsija!!!
svaka cast na trudu ali brt elem te rakete nemaju domet do Izraela elem im je namjena uska pogodis radar pa sta? Oni bi trebali vise raditi na visoko kvalitetnoj protiv vazdusnoj odbrani, avijaciji i osposobljavanje pjesadije.