Raketa kratkog dometa i torpedo
0
Iran: Predstavljeno novo pomorsko oružje
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran je jedna od rijetkih zemalja koja još nije pala u ruke Američkim okupatorima. Znaju Iranci da se danas jedino cijeni koliko je ko naoružan. 40 godina su pod sankcija a Iran nikad nije bio jači, to je pravo ekonomsko i tehnološko čudo, htjeli to neki priznati ili ne Iran je svjetska velesila!
hvala dragom Bogu sto ti je darovao razum i mudrost.nastavi sa pomaganjem pomoci somaliji,jer bog to sve vidi i vraca...naprijed iskreni i najskromniji predsjednice. danas sam kupio hurme iz irana i uvijek cu ih kupovati...jer ti kao i tvoj narod to zasluzujete..
@Rizo j.e.b.a.o ti musolini ( inače katolik i zapadnjak ako nisi znao ) fašista sestru ! fašiste su prokleti amerikanci u čije šuppkove ti duboko zabijaš svoju njušku ...
@Amer jesi ti neki zaj.e.b.an lik...dolaziš po mene ??? hahahah jedino ako ćeš povesti elitnu jedinicu sastavljenu od ramba, čak norisa i ostalih amerilčkih junaka
Dole Iran, jedva cekam dan da vas ne bude vise.
@ahmonedzo, daj bolan adresu da se vise ne patis fasisto jedan.
@AhmoNedžo Uskoro dolazimo po tebe.. Mozda odes u Guatenamo na rehabilitaciju... Pozdrav od osoblja \"Bolnice za mentalnu rehabilitaciju\"
http://www.youtube.com/watch?v=lIGOWFS7euw
Pa ta YU armija je popushila od ljudi sa lovackim puskama a ti mislis da bi pregazili Iran, eeeee budaletino..
a zasto bi nas zviznula.ovakvihh se mi trebamo bojati... http://www.croportal.ba/vijesti/bih/3873-iran-i-bih-sile-osovine-zla-agent-cia-e-izrael-e-do-jeseni-napasti-iran-a-moda-i-bih
Tooooooo, tooo jaroooooo, samo naprijed Ahmoooooooo !!!!!!!
pozdrav Iranu!!!!!
Vidio bi humanost da te zvizne jedna od ovih makina :D Ostali bi samo dugmici.. :) Nista se ne brinite ovakve vrste oruzja su proslost.. niko se ne bori na takvim frontovima sa ovako primitivnim oruzjem.. A da je bivsa juga ziva pogazili bi ih i sa onim arsenalom iz 70-80\' vjerujte mi :)
a ono sto zapravo imaju,a mnogo je jace od onoga sto prikazuju,zapravo ne prikazuju.a to je solidarnost i humanost...
SAMO NAPRIJED PREDSJEDNICE !!!