"Sloboda pod pritiskom"
0
Iran oduzeo Nobelovu nagradu Shirin Ebadi
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost, mislim da si u pravu. Ovu nagradu dobijaju samo podobni. a treba i da se vidi ko ustvari dodjeljuje tu nagradu. Predstavnici političkih stranaka Norveške. Jedina nagrada koja se ne dodjeljujeu Švedskoj, usput.
Odličan potez Iranaca.I posljednjoj budali je jasno da ovu nagradu dobijaju samo zapadnjaci(dodjeljuju je sami sebi) te poneki istočni disident - izdajnici vlastite zemlje ili religije uglavnom pljuvači Islama ,Pravoslavlja ili Hinduizma.
Jah, uzimaj to i šipkom po gujci
Tata, jel isto boli kad mi u pakas stave i neosunecenu tuki il manje boli? sta je gore da se pripremim?
Iran zna sta cini dosta kritike,sta ste vi cionisti,ako je trebalo oduzet tu kriscansku poganu nagradu dobro su uradili , BIH4EVER
KRETENI ... primitivni idoti u srednjokvjekovnom drustvu
Majmuni, sta sam vam ja rekao. Pravi majmuni.