Spremni na najgore scenarije
0
Iran nije zabrinut zbog novih sankcija SAD i EU
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi sve mirise na novi rat ovog puta izmedu SAD-a, Izraela, VB protiv Irana pa mozda i povod za 3. svjetski rat nedaj Boze. Volio bih da se varam :)
kraljevi! zmajevi! legende! carevi! ne dajte pi.čk.ama amerima da vas kontrolišu! samo po kratkom postupku, hrabro-čvrsto-odlučno! i s.j.e.bat ćete i ameriku i cijeli cionistički svijet! aBd! ponosni Srbin!
ja bi dodao ujede al samo ako moze mucki iza ledja i za nogu
ameru@vlasce prljavo... kao i svako vlasce..laje i laje ako ima mogucnost ujesti ujede ako nema onda laje i laje...
Sto ce biti zabrinut...A.jtolah, h.odze i ostala g.amad imaju i viska, a sirotinja nek klanja pet namaza dnevno i POVECAT JOJ ZEKAT, I HETO RJESENJA.. Zar ne SERICU I IZMETBEGOVICU????NI VI NISTE ZABRINUTI????.
iran je rusija ;)
Samo se okrenite Aziji, EU i Amerika su proslost, prozivljavaju poslijednje godine pred ekonomski krahom.