Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran je sila!
Ma kakav crveni, hot line uvedi izmedju hilari i ahmadhmadhazada i sve ce se to smirit...
(http://www.youtube.com/watch?v=giZznrJlaXc&feature=related) EVO ZASTO AMERI NESMIJU DA SE USUDE DA NAPANU IRAN... A Iran vec razmislja o stacioniranju vojnih brodova u atlantik....ako ih nije vec i razmjestio..
za ovakav diplomatski odgovor treba vremena za razmisliti.
Vahid nece crveni telefon. E onda ce \"mali brzi brodovi\" brzo potonuti cim se nadju na manje od 200 milja od \"krstaskih\" nosaca aviona.
@džihadbosna,odgovorit ću ti ako mi odgovoriš za koju obavještajnu službu radiš? :) Hajd u bešiku zakasnit češ na pos\'o.
Kontradiktoran si momčino. Sam kažeš kako Amerikanci koristie medije kao močno oružje u borbi protiv Talibana.Pa zašto te čudi ako su Talibani zabranili TV radi svih laži koje iznose na najbolje muslimane današnjice?Kažem ako,jer ja nemam informaciju da je to istina,pa stoga,pitam te,daj mi izvor odakle si to čuo. I da je istina kako Talibani mogu nadmašiti sve televizijske kuće koje rade za okupatora?Jedan prosječan Afganistanc upali TV,jedan program govori za Talibane a 10 protiv.Veča šteta nego korist! Ali Talibani imaju svoje medije kao sto je AS-SAHAB.Ali oni trenutno nemaju kapaciteta da postanu TV kuća. Talibani nisi uveli nikakve zakone koji nemaju veze sa Islam,to bi indirektno značilo otpadništvo za te koji su svijesno uveli i podržali te zakone.Gdje si to čuo?.Talibani nisu nacionalisti,i to je još jedna neistina za koju ja tražim dokaz audio ili video.Za metode borbe Talibana ti se ne brini,budi siguran da če Ameri uskoro fasovat kao sto su fasovali Rusi.
ako ne budu spremni da u svoje redove uključe i Tadžike, Uzbeke, Hazare, a ne samo Paštune, inače će ostati marginalni pokret samo jedan u nizu lokalnih pokreta koji se bori za vlast u Afganistanu..ne može se rat dobiti samo puškom, nego mora malo i politikom, dijalogom, dogovorom i kompromisom, moraju osmisliti način da privuku sebi cijeli afganistanski narod, a kako misle to postići ako imaju negativnu politiku prema ovim manjinskm narodima Afganistana !? kako misle riješiti pitanje šiitskih Hazara?? istrijebiti ih !? a s obzirom na dosadašnju njihovu isključivost i nespremnost na kompromis, tvrd stav, i nespremnost na dijelog i približavanje jednih drugima, može se reći da se stanje neće ništa popraviti, a to znači da će imati uvijek neprijatelje i u samom Afganistanu, a ti mi sad reci jel to pravo riješenje za Afganistan i narod Afganistana i neki zamišljeni Afganistanski Islamski Emirat??
@TALIB nazadak muslimana krivica je većim dijelom u samim muslimanima.eto ja te pitah šta su Talibani uradili pozitivno za afganistanskog čovjeka, (osim što su iskorijenili drogu-tu im skidam kapu), uveli su neke gluppe zakone koji nemaju veze sa islamom, nije li apsurdno, besmisleno zatucano i kontraproduktivno zabraniti TV kad se zna koliko moćno oružje je ta televizija? krstaški teroristi medijima stalno vode rat protiv muslimana, protiv onih muslimana koji pokušavaju da se odupru tom krstaškom imperijalizmu i neokolonijalizmu tj. Novom Svjetskom Poretku, koriste sva sredstva, oružje, propagandu, medije,a neobrazovani talibani koji tako usko gledaju na svijet, tako da ne vide dalje od svoga nosa, zabranjuju TV kojom mogu utjecati na široke narodne mase, djelovati obrazovno televizijom, širiti svoje ideje, iznositi istinu, da se čuje u cijelom svijetu a ne samo u nekom afganistanskom planinskom selu.talibani neće nikad pobijediti ako budu nacionalisti i ako ne budu...
YJIFB,naravno da se nisam \"ukenjao\" naprotiv,skocio mi je adrenalin,i gledam optimisticno na buduce dogadjaje zato sto ce biti u korist muslimana. Prvo da te upitam gdje ti procita da ja imam nesto protiv interneta i struje i ostalih tehnoloskih dostignuca.Zar nebi bilo licemjerno od mene da mi to smeta a sam ih koristim? Internet u osnovi nije ni los ni dobar,zavisi kako ga koristis.Kao ni struja.AKo je koristis da bi osvjetlio sobu,dobra je,ako je koristis da bi sprzio covjeka,losa je,osim tebe,tebe nebi bilo lose otrest,radi stereotipa i predrasuda prema meni,kao muslimanu. Sam Nikola Tesla je izjavio,u famoznim pismima,majci koje je slao,da on osjeca da svo to znanje nije doslo od njega nego da je on to dobio od \"vise sile\".Muslimani su napredovali od 7 do 14 stoljeca i dosta naucnih dostignuca je od muslimana.To sto su muslimani nazadovali zadnjih sto godinu na polju nauke,je i muslimanska kriviica,ali i krivica svih okupatora,vecinom krscanskih.
Ovo se nadovezuje na priču o rasporedu brodova u atlantiku.... Ništa od ratovanja u svakom slučaju....
@TALIB kad braća Talibani budu imali oružje, tehniku, nauku, stručnjake za razne oblasti, proizvodili rakete dalekog dometa, slali satelite u svemir, radili na razvijanju nuklearne tehnologije i pokušavali doći do nuklearnog oružja kako bi se odbranili od američkih i NATO krstaša a ne budu vjeru svodili ne neke infantilne zakone tipa: koliko treba da bude duga brada, da se ženama ne smiju vidjeti pete, da samo žena doktor može pregledati ženu pacijenticu ( trebam li napomenuti da talibani nisu školovali nijednu ženu-ljekara ? ) da nemuslimani moraju nositi komad žutog platna na odjeći u muslimanskom društvu, zabranjivali medije-to tako moćno i snažno oružje, itd itd, a Kabul sm.rdio na govnna i bio bez kanalizacije, bez dovoljno ljekara, bez školovanog kadra, bez asfaltiranih puteva itd itd, onda s emožeš javiti i palamuditi o \'\'mrskim šiijama\'\' selam brate...
normalno da ne želi crveni, nije to komunjarski SSSR, nek bude crni ili zeleni... :))) šalu na stranu,a šta bi to to crveni telefon doprinio ?? nek se krstaška b.a.g.r.a povuče tamo odakle je i došla, nek prestano dolmiti oružjem i novcem cionističke genocidaše i Čiffutistan i nek prestanu ugnjetavati muslimane širom svijeta, prije svega u Iraku i Afganistanu, nek prestanu terorisati Islamsku republiku Iran, tako da neće biti potrebe za bilo kakvim telefonima,,a i šta bi se sa tim genocidašima moglo razgovarati ??
Da ti nije nevjernika koji izumiše ovaj internet i blagodati elektronskih inovacija, a i struju je ono Nikola Tesla izumio, ti bi danas živio u špilji i mraku ali i pored ovih inovacija moderna do tebe ne može doprijeti jer si genetski degradiran da shvatiš, razumiješ i naučiš. Nego de se ti živ bio lično opasaj sa eksplozivom pa se raznesi da budemo mirni od tebe i takvih kao ti. Teror, zločini i kriminal a pod plaštom vjerskih i inih ideala uz zloupotrebu Boga, je jedino što ti i tebi slični znate.
@TALIB Haj ba sta si se ukenjao,nama je i onako deknuti.Sto prije to za nas bolje, da vise negledamo ovu bijedu,lose politicare,los nogomet i sve lose....
MashaAlla-h,uvod u treci svjetski rat.Gdje obozavatelji kr-sta,i sljedbenici satanistickog Talm-uda,posjeduju termonuklearno oruzje.Sa druge strane Ruski obozavatelji satane u savezu sa \"Islamskim\" Iranom.Koji opet ima vojni savez sa Kineskim idolopoklonicima.Na celu sa novim Babilonon USA i Cionistickim pokretom.Bravo narode,znajte da nebesa nece plakati za vama imali ste usi ali niste culi imali ste oci ali niste vidjeli.Procjenjujem oko 3.5 do 4 milijardi mrtvih.Od toga 2 miljarde u prvih par dana nakon sto se razmijene nuklearke hidrogenke i ostale -ke.Nece me zacuditi da pocetak bude mozda i sljedece godine.Nastavite da gledate mexicke,citate avaz i gledate fudbal,ko zivi ko ovca i um-re ko ovca. :)
Jarane, jes\' to ti malo puk\'o ? Pusti bolan GRAS čuvaj zdravlje.