Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Narode bivse SFRJ. Veliko se zlo sprema u celom svetu. Ne znam da li smo i mi u tom loncu. ALI Preklinjem vas da se svi drzimo zajedno jer kome nije dosta 91-95 taj ima ozbiljnih psihickih problema.
Tako je govorio i husein pa su ga objesili za jaja. hahhah
Samo ako napadnu ima da izrael nestane..
molimo muslimane da ne odgovaraju na komentare ove dvojice, oni se bore da opstanu na ovim prostorima. ako im slučajno zasmeta nečiji komentar, onda će biti majorizovani (iako oni ne razumiju taj pojam, ali čuli su da ga koristi dragan čović, znači da je provjereno fašistički) i morat će se iseliti u svoju matičnu državu \'rvatsku, jer kako kaže Kosorka, pomagat ćemo našoj dijaspori u BiH.
E vala dosta vise i Amerike i Izraela i trebaju se suprostaviti
udri ahmo vlašine i mi ćemo vlahe u bosni
Napad na Iran ce poceti 19. marta 2012, kao sto su poceli napadi na Afganistan, na Irak, na Liban, svi oni pocinju 19. 03..... sacekajmo jos malo pa da vidimo \"cija majka mrku vunu prede \" :D
navijam za Iran, majke mi... jedini koji su poslije Slobe imali damu...samo sto je Slobo bio mafijas i kreten
perzijski narod je stvorio bog a mericki sotona
iran primjer pravde i hrabrosti. to ostalim islamskim zemljama nedostaje
ne daj se veliki perzijski narode neka je veliki bogom blagosloven savez pravoslavnog i siitskog naroda
Svaka čast hrabrim ljudima Irana što se suprotstavljaju imperijalistima Americi i Velikoj britaniji, i uvlakačima iz EU. Svaka zeblja treba da ima nuklearne elektrane- ti je pravo na razvoj tehnologije. Fosilna goriva gas, ugalj nestaju, htjeli mi ne htjeli moraćemo praviti nuklearne elektrane samo je pitanje vremena.
ajte vise pocnite,vec mi je pun kur** vaseg prepucavanja!!! Tako svi prete,a kad ovi izvrse agresiju ono nista. Samo vi cekajte da oni vas napadnu,samo cekajte...................ih
tastaturska junacino,nisam te prepoznao
Samo naprijed Ameri! zamjeram jedino što ste spasili ove periguzane, odnosno tzv. mošnjake iz tzv. BiH, koji vas sada proklinju! zahvalni ko i nama što smo ih nažderali i primili kad su ih srbi derali ko pse! to nam je najveća povjesna greška! no svakako ameri kad počne oslobađanje Irana i ostalih zagađenih sredina samo zavote! mi smo uvijek SPREMNI! Christian white power rules the World!
@ampak uvjek tu kad treb pokazivati mržnju prema muslimanima, vidiš ti kako u.s.t.š.e odgajaju djeu ....