Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta ste mislili? da su oni postovaoci pisane rijeci?! stvarno iznenadjujuce :O do sada su ostavljali dojam intelektualaca... :/
kome je hitler gospodin, vjerujem da ga takvoj gospostini uce doma... niti logicki, a niti moralno se ne mogu gradirati masovni zlocini. svaki je jeziv. i tu nema gospode.
auff, @pro, hocemo li da ja sada nabrajam od zenskih logora u koje su zatvarali svoje zene, njemice, samo za rasplod, pa do djecjih, od legalnih smaknuca psihickih bolesnika (nijemaca). od medicinskih eksperimenata do jezivih nacina mucenja, od smaknuca sirom cijele evrope i klacenja objesenih danima na trgu, za publiku od 0-100... lijepo rekoh da za mene gradacija u tim stvarima ne postoji. jezivo jedno, jezivo drugo. kantar koji bi odmjerio sta je tu jezivije jos nije izmisljen. ako ga ti pak imas, pa ti na jednoj strani prevagne nesto, ne znaci da je na drugoj strani nesto sto bi mogao okarakterisati pozitivnim, samo zato sto ti se cini manje jezivim. kontas li ti sad?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako zelite izbrisati kulturu jednog naroda, nije nuzno paljenje knjiga, samo odvratite narod od citanja istih. Ali hajde ti primitivcu objasni..
Zato se ne možeš kupiti "Kapital" ni za lijeka.
Jednom davno Bog u Kur'an-u rekao "Ikre" (uči). A ti tzv muslimani pale knjige iz kojih se uči, pale znanje. I oni se nazivaju islamskom državom? -.-
Budale .... Nekada su arapi bili dominenti sto se tice kulture, medicine, matematike itd... A idilovci pale sva ta zlatna vremena.
Nevjerovatno je samo kako su se svi svjetski mediji uključili u IDIL-ovu promotivnu kampanju. Zar ne mislite da ovakve vijesti privlače i motiviraju budale širom svijeta da pohrle u Siriju? Jedni zato što im se sviđa to što vide, a drugi iz protesta prema vještačkoj demonizaciji islama?
U pravu si. A tada je u Evorpi vladala velika ljubav i niko nije ratovao. Ali to nije bila poenta mog posta...
Reče neko ko živi na Balkanu... Gdje ljudi ne smiju otići kolometar do Starog Mosta da neko ne prepozna da je hrvat. Gdje se izbori dobijaju samo na principu straha (ili mržnje) prema drugim religijama. Gdje se samo čeka da plane rat pa da kolješ komšiju druge vjere jer je u osnovnoj školi bio zaljubljen u istu djevojčicu kao ti. Ponosiš se nekim civilizacijskim normama za koje nisi zaslužan i čiji, u principu, nisi dio. Osim što si geografski u Evropi.
Barbari !!!
"Direktor gradske biblioteke Mosula navodi u saopćenju da je biblioteku u istočnom kvartu Faisaliah bombardirala Islamska država u subotu. " Nisam uvjeren da je ova vijest točna. Mosul je u potpunosti pod kontrolom Islamske Države, nemaju oni razloga bilo što tamo "bombardirat".
Sad je jasno koji je to nivo svijesti...isti kao kod pojedinaca na brdima oko Sarajeva 92
Usput, mi se ubismo od čitanja knjiga...
Ima nas i koji čitamo, ali nas najviše ima koji NE čitamo. E, ti drugi će najviše ovdje pljuvat po komentarima...
...hitler likes this...
Propaganda: No comments
S knjigom se sastali nisu, sta ocekivati!?