Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jel iran ili irak, hajd se dogovorite!
Navodno Iran donira svaki mjesec 15 miliuna a Irak je odlucio da donira 25 miliuna... i nevjerujte sve sto se objavljuje.. nezaboravite jednu jako vaznu cinjenicu da su skoro svi svjeski mediji u rukama Zapada i da imaju mogucnost da uvjere masu u sta god hoce.I ovo je samo jedna od njihovih urota prvo napadnu Istok(muslimane), jer je navodno vecina Islamski drzava zariste terorista koje i finansira Zapad i Israel.A rat protiv terorisma je objavljen nakon teroristickog napda na Blizance u vezi kojeg ima jako puno nerazrjesenih cinjenica kao npr: da je Bush znao za taj napad neposredno prije nego ce se dogodit imaju za to i dokazi.Malo istrazujte po internetu pa onda iznosite svoja misljenja.. A ti Ampak nije te stid tako govorit za ljude koji 24h pod strahom za zivot svoj i svojih bliznjih i koji ne zive pod normalnim uslovima dok ti lijencaris kod kuce za komp i iznosis ovake nebuloze!!!!
@Mostar sada sam sasvim siguran u slijedece: TERORIZAM JE GLAVNA, NAJUNOSNIJA I JEDINA PRIVREDNA GRANA U POJASU GAZE ! za pocetak bi trebalo kazniti sponzore terorizma, Iran u prvom redu !
Ma donirao je IraK,jer je Talabani predsjednik Iraka,a Ahmo i Nedzo IraNa kao sto znate,a ovaj klitoriX je presmjesan...
Pa ko je donirao bogalji jedni. Ja nesposobnih novinara ovo u pm nema.
dobro zapažanje, ampak Izgleda da im plaćaju po granati na Izrael.
Svatko svojima.
nek nam fena pojasni koja je zapravo drzava donirala novac. irak ili iran. vrhunac neprofesionalizma
pa nisu ni ludi ovi tzv. \'palestinci\' ! za malo terorizma svakog mjeseca i par ispaljenih raketica na Izrael, dobijaju tolike milijune ?! pa nek jos netko kaze da se terorizam ne isplati, i to odlicno !!!!
jel Irak ili Iran XD
Jos kad bi klix odlucio da li je IRAN ili IRAK donirao bilo bi lakse.