Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...baš će ga "čuveni" irački piloti sprcat. nije ih oborio samo ko nije sjeo u lovca.
Pravi Amer,vidi mu se na cehri ;)
inshala ili mashala, jedna od te dvije rijeci ide uz ovu vijest, a mozda i obje.
Al'jazzera na aparatima
sve su to SAD placenici koji se bore neznaju ni oni za sta ... isto ko i SDA kod nas
ozbiljno ?
Hahahahahahaha
Jel mu ko halalio za dzeneta? A nisam siguran ni da bi mu sehidjluk priznao jer ne mere biti priznat ako si se vozio u autu i poginjuo, jer nije sehidski. Ali eto nek zna za ubuducejbgtrebaznati.
ahahaha, išao na sastanak sa vodjama i to fol znaju, dobili informa.kao da je rolexaš glavni tu-pa oni gadjali, sudbina nepoznata ... itd itd .... treba sacekati da se odledi-izvadjen iz nekog zamrzivaca ....to ko sa miladinom farsa - nedostaju samo oni dupini-foke i sl ..... da nije smiješno bilo bi i žalosno ..... mora da je vrijeme sada da ga uklone, jer su se pojavili i rusi, kinezi, iranci itd itd .... .ebiga a mogao im je još taj djavo trajati...doduše imaju oni nepresušan izvor demona da ih aktiviraju što jedni što drugi ... govana ne manjka ... a mogli su i ranije to riješti da ga pogode..
Pogodili ga po deseti put.
Umri !!
Ja mislio da je Erdogan Chef Isila....jucer je ubio 100 kurdskih omladinaca u Ankari
ERDOGAN IS PIG!!! WE KILL THIS PIG!! TUZLA SAYS:: FREE KURDISTAN
Ma hajde...
Izleda da su ga Ameri uspjeli vratiti....Nije njemu nista, sada ga ocekuju Vile, otoci, lijepe zene......