Dogovor oko spornih regija
0
Iračka vlada postigla sporazum s Kurdima
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@A \"Saddam je nepravedno napao Iran i pocinio zlocine nad Kurdima i imao podrsku Zapada (sto je licemjerno) sve dok nije napao Katar. \" Saddam nikad nije napao Katar nego Kuvajt.
jos samo da turska vlada skonta da su i kurdi ljudi i nece biti vece srece
Saddam je nepravedno napao Iran i pocinio zlocine nad Kurdima i imao podrsku Zapada (sto je licemjerno) sve dok nije napao Katar. I razlika izmedju Kurda i Arapa, kao i recimo Kurda i Turaka postoji i ona je vidljiva kulturološki, jezički itd tako da Kurdi imaju svoja prava jer ondje žive isto kao i svi ostali narodi.
sadam nije valjao a dok je cika brka bio na vlasti ti smetljari kurdski nisu smjeli da se cuju e reci ce iracani za vrijeme sadama i dobrijeh dana