Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovo je bio veliki autogol Guzmana, a asistirao mu je Sean Penn mediocampista (srednji vezni) iz Hollywooda. Mjesto da uziva Guzman, sa sinjoritama i dobrom klopom i muzikom Meksickom na moru na nekom selu u Juznoj Americi, on hoce da se zna, da se cuje ko je Cika Guzman, i eto mu sad. Al dobar potez slati inzenjere za tunel u Njemacku na obuku, zna Guzman sta je Njemacki inzenjering.
A za Penna, nek mu je hajrom, sad moze snimiti film sam o sebi, na bjegu od Guzmana, i nadam se da ce moci sebe glumiti, a ne da mora Brad Pitt il Matt Damon glumiti Sean Penna. Nek se preseli u Kanadu na daleki sjever, na neko jezero, da niko ne zna gdje, i tamo peca cijeli dan i uziva, snimi film ponekad s tjelohraniteljima u Americi i nazad u Kanadu. Tako bi ja.
El Chapo*
Taj El Chapi je mocan al glup...koji se qurac kurci i daje intervju gdje sta i kako?Sjedi s mirom i uzivaj...a za ovoga majmuna cemo uskoro da cujemo kako su ga roknuli...dajem mu jos koji dan jer su meksikanci poznati po svojim metodama...gledo sam cak jedan vidio sta rade izdajnicima...nije za slabe zivce
...kakva medvjeđa usluga glumčini...
Ma bravo, nek ste vi to novinarski sljam odmah poletili da svima kazete, i potencijalno ste ubili momka... Fuj.