Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elhamdulilah . Ovo je najroi nacin ali musimani se moraju nauciti da nemaju nista sa krscanskim praznicima
sacuvaj nas boze od ovih ludaka.
joj još će njih jedan zemljotres i cunami
Zabranili a datum na nalogu policije vjerovatno stoji 30/12/2013:-)))) Ko koga ovdje zaj.........
islam u svom najčistijem obiku, kad nas je malo ili manje sagni glavu i glumi da si za jednaka prava za sve, e kad se je puno više od drugih, onda ovako....
Kod nas je islam bio 500 godina prava prve bračne noći :)
kod nas nije, mlada se za svaki slučaj kresnula prije prve bračne noći...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Musliman sam i smatram da je tolerancija i sloboda jedno od važnijih dijelova Islama, ovo ne podržavam, neka slavi ko hoće. Sellam
Uvijek je bilo vjeruj svoje, postuj tudje.
Upravo tako, nek' slave oni čiji je ovo praznik imaju puno pravo na to i to im islam garantuje, samo neka ga ne nameću drugima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zanimljvo je da nisu imali nista protiv pomoci koja je stizala nakon zemljotresa i cunamija i to najvise od "djeda mraza". Dupli moral.