Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O ovome se nije znalo dok Amerikanci nisu otisli iz Afganistana...Radili su sta su htjeli..
U jednom dijelu teksta stoji kokain a u drugom heroin !? Ima li iko da makar svoj dio posla obavlja kako treba? Puna drzava kvazi strucnjaka majko moja mila!
Kako Ce 3 tone heroina koštati ovoliko...Nemoguće 2,7 milijardi pa nebi tri tone kokaina ovoliko koštalo
Trebas biti opicen u glavu dabi koristijo ovo smece.
bolje i opicen a bar i neki znaju koristiti pravopis
Novi vladari trebaju novac.
3 tone vrijedne 2,7 milijardi dolara ? Hajde molim vas dragi novinari izracunajte (mada sumnjam da znate kako) koliku cjenu to daje po gramu pa se onda udarajte u glavu kakve gluposti pisete.
bez ljutnje ali novinari izgleda samo copy paste upload i vozdra i ne gleda dali ima gresaka u tekstu ili je namjerno vako radi Komentara jer uzmu lovu na to hehe
Heroin u naslovu, kokain u tekstu. Treba vam neki novinar za proofreading, ovo vise nema smisla :)
Matematicari sa Klixa hahahhaha...ko ovo zaposljavaaaaa???
Hahahha kokain u Afganistanu,evo sad sve vjerujem. Znaci sad i koku uzgajaju hahahhahha
To je za lijeka bilo...
Sto pokazuje sta je iza rata u Afganistanu, gasovodne cijevi (ko ih kontrolise, moze da zavrne gas) i ogromna kolicina opijuma. A, religija je, onako, zvaka za papka i slag za svjetsku politicku zajednicu. Iza svega stoji: prati trag novca. Lova! Money! Kakav Islam, kakvi bakraci!
Jel komain ili heroine klikse bolidu
Kokain ili heroin
3 tone heroina kosta 2,7 milijardi dolara??? Provjerite malo izvore Klix novinari!!!
Pa jel koka il hors novinar, svega ti?!?
Heroina, kokaina...de se dogovorite ba