Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
70 godina se rokaju oko ove regije
Opa, nema više loženja vatre u Kašmiru. E ovo je baš drastična mjera...
Ah ti englezi, prijatelji svih zemalja, Kasmir u Indiji i Pakistanu djelo je engleza i njihovih sluzbi, Bejrut, Nagorno Karabah, BiH sa dva entiteta, i jos mnogo kriznih zarista sve djelo engleza inace velikih prijatelja hahaha
jedan te isti narod se ubija medjusobno! Kao sto Gandi kaze: Ako vidite dvije ribe da se svadjaju, onda znajte da su Englezi negdje u blizini!
A onda izadju SDAovci i kazu nasi prijatelji englezi, najveci prijatelji Bosne su Englezi hahahahahah To samo neuk covjek i neko bez zrna mozga moze da izjavi.
Svako malo oni to dogovore. Zapucaju na razlazu