Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ona donekle i pravo ali evo naprimjer ja zivim u naselju gdje (pored nijemaca naravno) najveći dio stanovništva čine ljudi s Balkana, i sasvim je normalno da cemo mi na ulici pričati svojim jezikom, da imamo neke objekte u kojim se sastajemo i slušamo svoju muziku i jedemo svoju hranu. Svi mi normalno govorimo i njemački i koristimo ga svakodnevno, ali najnormalnije je da ćemo jedni s drugima pričati svojim jezikom.
ZA@LOL Vidis li ti Markelicu, popela se na policu, pa odatle sprehi, kus Bosnjo ublehi, love nema vise, idi fataj mise. Njemacka je her, uvjek bila fer, nedam da je prlja, Bosnjo ubleher.
@realista Deutsche Sprache schwere Sprache?!
Ich liebe Deutschland,Ich liebeTurky.Ich bin Bosnjian.Ich liebe nicht meine Serb und Croat.Wie sind muslim,wie sind Turcia-Bosnia. Wie spreche Deutch. Bosnjak