Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Menš čini da će se pojaviti uskoro novi Adolf..
To je zapisano u vjerskim knjigama, samo neće biti muško.
Pa bolje im je da puste Poljake, koji će nešto i radit, nego arape i afrikanere koji se došli prispojit na socijalu
@Hrvat995 Hoće nešto radit preko poljske firme da ne plate porez i nagurat se dvanaestorica u jedan stan i jest konzerve na ćirilici.Bolji su im Arapi , malo im daju socijalno ali im uzmu djecu koja neće imati drugu domovinu.
@BiH8Est0DjurX6DzeX2 Pa ne znam baš, Poljak će ti ostavit neku korist (odrađen posao) ti mu platiš i brate kvit ste, ti zadovoljan, on zadovoljan, a ovi će ti samo pare isisat, a korist nikakva
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
njemac i japanac ,nacije vrijedne postovanja
I onda se cude zbog Brexit-a... Ja bih najradije da se svi rumuni,bugari i pioljaci presele u njemacku jer su ih oni i primili u EU...
Mens cini da ce se EU raspasti.
Jadovska radna snaga zajedno sa Turcima, Hrvatima, Bošnjama i Srbima radi za Arijevce.
Gdje su emigrilali stanovnici RBiH, njih 850.000 ako nisu u švabiji.
Po broju stanovnika u Njemackoj ovo je samo kap u moru, ali ne mogu novinari bez dizanja panike I plasenja naroda platu zaraditi. Svi koji dodju moraju I raditi tako da njih dobro iscjedi Njemacki sistem.Jos su smjesniji ovi sto zive u bari znanoj Bosna a boje se za Njemacku I njene gradjane.
@boslud1 Njemacka ima jasno definisane zakone kada su emigranti u pitanju. Ne moze niko Njemcima uzeti vise od onoga koliko im oni sami ne dozvole. Imate I primjer Italije pa sve ce vam biti jasno ako procitate sljedeci clanak: http://balkans.aljazeera.net/vijesti/useljenici-italiji-daju-milijarde-eura
I sandzaklija i sandzaklija
Njemacka je sada postala zemlja turaka,arapa, njemci se i ne pitaju vise zalosno ali istinito bio sam tamo i uvjerio se koga god da pozdravis turcin je svasta.
Njemačka lagano nestaje, Nijemci postaju manjina tamo... Žalosno je to.. Jedan veliki narod, jedna velika zemlja odlazi u nestanak jer ne smiju da zabrane ovoliku imigraciju zbog grešaka svojih predaka. Njemačka je još uvijek zemlja pod okupacijom.
@PICAJZLE Taj omjer je mnogo veći, 10 miliona stranaca je broj samo prve generacije useljenika. Prirodni prirast Nijemaca koji će radije odgajati kera nego dijete je malan, dok se imigranti razmnožavaju kao zečevi. Plus stalno dolaze ovi novi.
nece jos, ali ako se nastavi ovaj trend dolaska imigranata, hoce.. pogotovo uz nizak prirodni prirastaj.. a 10 miliona je samo imigranata, ima tu puno vise ljudi stranog porijekla, sigurno do 20 mil
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
drugacije receno najvise ciganije😂
njemačka je svačija, samo ne njemačka....
Zato mi kad uđemo, pre*ebat cemo ove Rumune, Poljake i ostale
I Bosanaca. Tetka iž njemacke