Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu svi muslimani teroristi, ali zato svi teroristi jesu muslimani.
Give a man a fish, and you\'ll feed him for a day; Give him a religion, and he\'ll starve to death while praying for a fish. FUCK ALL RELIGIONS !
Poslanik islama Muhammed s.a,v.s. je jednom sjedeci sa svojim drugovima ashabima rekao,dodi ce vrijeme pa ce na na vas muslimane navaliti narodi kao gladni na posudu.Bice vas mnostvo ali, cete biti kao mulj .Allah ce iz srca vasih neprijat. ukloniti strah od vas a, u vasa srca ubaciti vehn tj. ljubav prema dunjaluku a, strah od smrti.Zar nam se to danas ne desava ...
@ manipulacija ; o konacnoj pobjedi. istina je da su danas muslimani u gorem polozaju nego sto si opisao, ali to nije do islama nego do muslimana danas koji nisu na pravi nacin interpretirali vjeru koja je sacuvana od svih manjkavosti koje joj se prividno mogu pripisati zbog neznanja ali najvise zbog PREDRASUDA ( ovaj slucaj je jedan od onih kojim se takve predrasude podebljavaju, uzgajaju i utuvljuju u glave ). Pobjeda zato sto je islam otporan na sve krize koje prolazi danasnja kvaziduhovnost zapada, zato sto je alternativa, vjera mira i prosvjetiteljstva, ali onog istinskog. Stanje ce postajati sve gore, pitanje je samo koliko ce oni uspjevati da hipnotiziraju i da odrzavaju te lazi o super-idealnom-pretku koji su smislili i koji sire po svijetu kroz pakovanja tipa Globalizam itd
ima ona izreka: \"blago siromasnima duhom, njihovo je carstvo nebesko\"!!! kad je nekom religija alfa i omega, i povazdan opsjednut time!!! Nerad. Da se radi nesto, ama, kome bi padalo na pamet, brale moj...imas da odradis i nije ti ni do ceg, radis 12 sati, kuca, poso, djeca, vrtic, auto, skola, usavrsavanje, konferencije, seminari, nauka, kursevi, hobiji, ljetovanje, zimovanje, kuca, basta, livada, krava,´ovca...to su samo besposleni presipaci iz supljeg u prazno!!! Opijum za mase.
dobra!!!
nasli se u afganistanu da spasavaju islam...a oni u emiratima, kuvajtu, omanu i gdje vec...bas i ne spasavaju...pa cak ni turci...a za tako bijednu zemlju, prilicno su dobro obavjesteni...nacitani, internet i to...eto, da nije bosnji, ja ni ne cuh za ovu vijest o bilo kakvom spaljivanju...ocito su i oni nacitani i dobro obavjesteni kao afganistanci...
Zadnjih dana citam izjave ovih sto se protive spaljivanju i svako govori da ne treba paliti zato sto ce to radikalizovati muslimane koji nisu dos da bili radikalni, da ce to prouzrociti smrt americkih vojnika u afganistanu isl. niko ne kaze da to ne treba raditi zato sto je to religijska knjiga. Pali je, a ne zna ni sta pise u njoj. iditozam
http://www.youtube.com/watch?v=JrO9b5k-q2g
Ne kužim o kakvoj je pobjedi riječ? Najsiromašnije zemlje svijeta su islamske zemlje a one koje nisu siromašne bogate su naftom i tako pokrivaju svoj uvoz.. Nema većih seljaka i prosjaka na svijetu ka muslimana.. Vraga bi Japan bio ono što je da su se u njemu džamije pravile..
:zijev:
onim blesavim svecenikom su ispitivali puls muslimana u svijetu pa su ga ipak morali smaći ustranu. Onda su doveli ovog obavještajca koji se napravio naivan i zapaliio to što je zapalio. I onda nam kazu bune se afganistanci nekakvi, pa da, slika nekih beduina iz srednjeg vijeka kakvim i zelite predstaviti islam. Sve je tako logicno, i sve tako isplanirano. Pozivam muslimane na razum i sabur, ujedinjenje i dovu, mudrost i rad. Pobjeda je nasa insallah!
Homeinija su žene voljele samo zato što je svaki govor počinjao sa \"Ja veliki imam\"
Kad si vidio da neko javno pali Bibliju i brize guz*icu njenim stranicama? Ja nisam, u tome je problem! Muslimane si zaboravio, 2 milijarde!
Pa toliko religija na svijetu budizam 1,5 milijardi,hinduizam 1,2 milijarde,kršćani svi zajedno 2,5 milijarde, pa niskim toliko problema oko religije samo sa muslimanima. U čemu je fazon???????????????????????