U nebo po novim pravilima
0
Ima li muslimana u avionu?
Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
se.rem vam se u naslov, kreteni maloumni
KAKVE VEZE IMA NASLOV SA TEKSTOM VASEG CLANKA? VI STE NEPISMENA BANDA.
Kome smeta body skener ne mora se uopšte voziti avionom, niko ga ne sili. Ima voz, autobus, brod. Sve u redu.
jOJ BRATE @AHAM NEMAS GDJE DRUGO POKAZATI SVOJU \"PAMET\" PA SI NA KOMENTARIMA DOSAO POD.JE.BA.VATI RAJU ! GOOGLAJ I DALJE , NAPORAN SI , SMARAS PREVISE filozofijom . NAPISAO SI 157 RAZLICITIH STVARI U SVIM KOMENTARIMA . NI TI NE ZNAS U STA VJERUJES . AJD VOZDRA
BUNE SE ONE VEHABIJE I ONE ZENE STO IM SE NI OCI NE VIDE. PRETJERANO ! A MI \"OBICNI\" MUSLIMANI ILI NEMUSLIMANI KAKO NAS NAZIVAJU , SLOBODNO PROLAZITE !
Da se ja pitam ne bi bilo ni bal.ija ni ust.aša.
kad vide na uredjaju kolku ja prangiju imam odmahce se pobiti zbog toga koji ce mi prvi popu.siti, a ja samo ka.r.am zlovenke
Kakav je ovo glup i tendenciozan naslov? Nemate pojma o novinarstvu!
Brate, selam tebi i braci i sestrama po vjeri! ostalim želim da malo više razmišljaju kako su stvoreni i kako će uskoro nestati....a treba polagati račune uzvišenom Stvoritelju! e taj strah postoji kod ovih ostalih, ali misle da su toliko jaki da mogu da ga odstrane bježanjem od stvarnosti! Allah vam se smilovao insAllah, da vam nestanu zavjese koje su prekrile vaše lijepe oči....
Sarajevo-idioti.com, imate li vi drugog posla, osim prebrojavanja muslimana po svijetu, ali zalosno djelujete!
Znači, neću više moći da švercujem sudžuku u gaćama kad idem tamo :( jer ako nekog opali srčani, sudiće mi i za šverc i ubistvo.
bezbel vide i fetus u stomaku
za \"aham\" sellam. ne raspravljaj se, da ne pretjeraš. vidiš da ne vrijedi. \"Ko napusti raspravu kad nije u pravu, bude mu napravljena kuća u džennetskoj mahali, a ko ostavi raspravu kad je u pravu, bude mu izgrađena kuća u najodabranijem dijelu dženneta.\" (Muhammed s.a.w.s.) \"Reci: Zar su isti o­ni koji znaju i o­ni koji ne znaju? Samo o­ni koji pameti imaju pouku primaju!\" (Kur\'an, Az-Zumar, 9) sellam, brate!
Ako ste ovakav naslov dali da bi skupili sto vise onih koji su do juce odstreljivali muslimane kao sto i vi na neki nacin ovim naslovom odstranjujete , onda ste u tome uspjeli .... Kad se pise o uhvacenim genocidasima e tu je upolovljen broj javljanja. sto bi rekli ruka ruku mije....koja je razlika?
suniti kazu da i nije zabranjeno, siti da jeste, aman, zaman, ko je u pravu? Koje ste vi fele, bosnje, jeste za ili protiv, zelim da znam? Za skidanje ili ne, pitam ja vas sad? Izgleda da je podijeljeno misljenje, ili da raspisete referendum? Izgleda da je dozvoljeno vidjeti none, onako bose u sandaliske a ostalo...ima i minica, do.i.cnja.ka, da prostis jedna zemlja imade nit skinuta nit obucena a mnogo ke.nja da prostis.
haha kako ce znatiii... morat ce prrovjerit dal su osuneceni... :D :D
Ko kaze da vjerske knjige zabranjuju pokazivanje polnih organa??? Oni kazu tamo, pokrij kosu, glavu. A ostalo...i ne moras. ahaha.