Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je to gomila psihopata. Dobro nisu rekli da će neki njihov bat da se pripaše i raznese internet...
Idil sa sjedistem u bijeloj kuci.
Traže da pored dodatnih dugmića na fejsu se uvede i reakcija Subhanallah. Developerima su dali dead line do petka ako to ne uvedu gotovo je sa Fejsom..
ne daju im da igraju farm sagu
Netreba Idilu da brišu komentare. Zakerberg i Dorsi puštaju sav poganluk dunjaluka da prića, od nacista, fašista, rasista, ČETNIKA, qurwi i prostitutki, pornografije, a neda Idilu da kaže akošta ima. Gdje je pravo na slobodnu rječ i izražavanje? jel' to ona sloboda govora iz Prvoga amadmana?
@KermitTheFrog jašta, asad te prate šta pišeš, čitaju mejlove, prate ajpi adrese, udaraju onijem virusima, eksplojtedima, crvima ...ma svijem čim stignu.
hoce ISIL da chata a ovi im ne daju..bad bad boys :)))