Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nema sta, gdje god pukne petarda idil ce objaviti da je to njegova. cista bolesna propaganda.
Ako se ovdje brani "Freedom of Speech", sto ja svakako podrzavam, zasto se onda svaka kritika na racun Izraela, USA etc smatra kao antisemitizam ili u drugom slucaju terorizam?
Stvarno ne bih da branim nikog ali to sto je neko napisao na svom twiter profilu ne moze biti dokaz ni za sta.Dajte ljudi,uozbiljimo se malo,pa na ovome svijetu ne zive samo glupani.
Dobro su se sjetili kako izvuci teroriste na vidjelo. Skupis se crtas Muhameda, a postavis par skrivenih SWAT-ovaca i cekaj. Ko miševi na mišolovke sa sirom.
Totalni amateri, dvojica naoruzanih upanu sa prednoscu iznenadjenja i ne uspiju eliminisati nijednog protivnika. U Kini jednome pane mrak na oci pa ih sredi 7-8 sa NOZEM !
Bullshit.
kao sto je rs genocidna tvorevina, tako je i isil americka
"Mislili su da su u Texasu sigurni od vojnika Islamske države", napisao je Hussain. Pa s obzirom da su njih dvojica mrtvi a s druge strane 1 zastitar ranjen....misljenja sam da JESU sigurni od "velikih vojnika" Islamske drzave -_- koga ste poslali? pilad sa mitraljezima?
hahaha sve mi jasnije i kristalnije postaje da je idil isil itditd americka tvorevina 😫😫😝