Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bolesno. Ako treba unistiti svu umjetnost koja prikazuje likove, zasto sebe snimaju , I to sejtanskim alatima...
Hajde ba ne serite i ne pravdajte ovu stoku, ovo je davno trebalo iskorijeniti.
Hercegovac ovi su djeca Amerike ,puni Bosnjaka
Pripadnici ISIL-a su : agresori (dosli iz stranih zemalja), zlocinci (masovno ubijaju i kolju zarobljenike), fasisti (zele da iskorijene pripadnike jedne etnicke skupine sa lica zemlje), divljaci(unistavaju kultruna blaga) i od mene im je: Smradovi, govna, djubrad, monstrumi, kozojebi, pedofili...
@AnteKante Zato Amerikanci ne spuste cizmu na teren a pretvore ti drzavu u prah i pepeo. Ovi kozojebi su na civilizacijskom nivou neandertalaca.
Nisu vise samo iz strani zemalja.Napocetku je tako bilo..sad ima i dosta domacih u pesadiji,samo vodjstvo je od probrani kurvica Sauda i Amerike.Koliko sam cuo procene vec je jedna trecina domacih i stalno raste.Nemos od Sunja ocekivat lojalnost ako mogu sluzit krstasima i njihovim protektoratima uvek i oce
Ljudska glupost nema granicu, a pogotovu kod ovih vjerskih fanatika.
želim samo da isil bude najstrožije kažnjen na ovom i na onom svijetu
Zašto usrani klitorisu nebrišeš komentare od franzikusa? Pa neće usraša na usrašu :-D
@semum pa divlje bradonje i nemaju logike, unistavati istoriju, paliti, to jedino divljaci rade, a idil nije nista drugo nego horda umobolnih divljka koje treba zbrisati sa lica zemlje da je vise ne pogane.
Zvijeri!!!
A ne smeta im dolari u djepu i INTERNET TEHNOLOGIJA
Stoka primitivna, ima li granica koje nećete preći.
Stoka nevidjena.