Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je, sad se redajte kozojebi odvratni
Um je kao padobran,funcionise jedino kad je otvoren..
Ma zamisli,oni imaju cak i magazin,hm s obzirom na njihovu pismenost to je lakrdija :) :)
Cisti puske !
ma čeka nju dole mladoženja , ne sumnjam u to ... kad skontam koji su bolesnici dobiće i prst sa zaručničkim prstenom
I HAMO JE U KAFANI SA MNOM NAMA BOLJE CKOPIIII DOK MI CUGAMO VI SE S' RUGOBOM K U R C I T E
balije
To treba Mossad infiltrirati pa da vidimo pravi fight xD
kakav hilafet ljudi nebudite budale ovi uljezi su samo ukaljali termine hilafet i ostalo ovo su koljaci ubijaju sve sto im se nadje na putu bez obzira na religiju a jadni muslimani su najveca zrtva trebaju uhvatit onog hajvana. agdadija i obesit ga
boli me kurac je li iva nadrogirana kurva sa vama eto vam je izredajte se
ma nabijem na ćundaru i Jean-Charles Bisarda, francuskog eksperta za terorizam i sve ćafire ! Hilafet je stvoren i ćafiri ga nikada više neće uništiti ! Allah je najveći ! Islam će pobijediti !
E vala nisi nesto na oci da zbog tebe covjek izgubi abdest. Sad kao ti nesto dobra, zgodna....haha, ne imisljaj.
Ne umisljaj se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pazi koja je to propaganda i ispiranje mozga?! "Idilov zvanicni twiter profila", wtf? Haj sto amerikance truju sa ovakvim glupostima i zavjerama, al sto klix nas ubiiiii?! I dalje placem od smijeha na ovaj zvamcini twiter profil!!!
ma nema , u IDILu sve SQL i Java programeri ..
za šamara sa elementima štosa :) možda mu nešto u glavi ne dihtuje dobro , pa bude od pomoći i postane super dečko :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove godine je 20 godina genocida u Srebrenici. Ovakvim vijestima zeli se skrenuti paznja sa bitnih stvari - genocida. Sada ce se bosnjaci zbog IS-a morati pravdati pola godine. E necu da se pravdam a ove godine 11. Jula je 20 godina od genocida u srebrenici kada su srpske teroristicke falange, ruski, grcki i ukrajinski teroristi, teroristicka grupa Cetnici i teroristicki 10 diverzantski vod sa Misom Pelemisem na celu ubili preko 8 hiljada Bosnjaka. To je bitno da se ne zaboravi.
Kakvih 8 hiljada bolan , 18 hiljada , 18
Bice vas jedno 18 hiljada ako Bog da. A vidim bosanski pravoslavci se upalili. Pravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovi IDILOVCI su najvece stetocine za muslimane , pa tek onda za ostale .. Treba ih pohapsiti , poubijati i svima ce nam biti lakse i bolje
Jak komentar..vidi se da si coek koi ima svoe 'ON'!!
Kako su samo ovo sve bolesni ljudi, to je nevjerovatno...