Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upravu ste svi.... al\' da jos dodam: SA-X je anti-bosansko glasilo LLLooolllll
Ne može biti kršenje Konvencije o ljudskim pravima kada one ne žive prema zapadnjačkim, već prema šerijatskom zakonu. One su se odrekle svojih prava da budu smatrane jednakima u društvu. Ovako su samo prikaze bez ikakvih ljudskih i građanskih prava.
Fakat šta ako se nindže skinu. Ko vidi nindžino lice i priča o tome umrijet će u najvećim mukama!
I sta sad mi nindze da radimo ?????
sta kad muskarac stavi šal na lice preko zime, ili neka francuskinja. i to je skrivanje lica, hoce li policija reagovati na to??? Da se razumijemo, ovo je jednako bezobrazan zakon kao i zakon o obavezi nošenja iste!!!
h.eb.em vam logiku.Pa insistiranje na nošenju burki je žigosanje a ne insistiranje na jednakosti i ravnopravnosti.
ljudi svatite muslimanke. tako su ruzne da ne daju gledat u sebe. oni to cine da bi nas zastitili od stresa i moguceg infarkta.
Tako i treba! Kada bi barem i ostale zemlje Europe i Amerike slijedile ovaj primjer :-)
tako i treba, muslimani da u svakom slucaju! ali ko se krije ispod plasta?! ko?!