Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAO MI NEVINOG NARODA A OSTALO JE SVE K.U.R.V.A POLITIKA
Selam alejkum - alejkumu selam.
sto svi pisu "free palestine"? od koga oslobodit palestinu jel od palestinaca? valjda bi treblo biti free israel nekontam a i racku me zalibo nek se krkaju fasisti i jedni i drugi
eto sad će odmah biti mir u svijetu, njima treba ljudstvo, evo ove žene im mogu kuhati,prati,rađati djecu dok se muževi mogu boriti.
...ne kakaj, i vi ste kukumavčili 90-ih...svijeće, mir, folovi...
razlika između nas je ta što smo se mi trudili svaki život sačuvati, a ovi hože što više da ih se pobije da izazovu empatiju! djeca u skloništu kao svetinja se čuvala, a ovi ih koriste kao žive zidove, daj ne uspoređuj nas i ove budale.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne vjerujem u šta se ovaj klix pretvorio. Svakako da je izraelsko-palestinski sukob vijest neka, ali da se to vrti na naslovnici najvećeg bh portala već 5 dana to je stvarno kretenski. Pa imamo mi svojih problema kojima treba posvetiti pažnju.
...palestincima vjerujem...a našim kul - super - fensi protestantima baš nikako...
Pa dobro, ali imaju i hiljade super komentatora koji svoju podrsku izrazavaju statusima na Fejsbuku i komentarima na Klixu. Jer nista ti vise u nevolji ne moze pomoci nego komentar na drustvenoj mrezi.
Neradna subota ima se može se 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
hehe ..koja gomila idiota.. protestuju na bas-carsiji i rastjeruju turiste umjesto da odu pred americku ambasadu gdje treba da protestuju protiv toga krvoprolica...(naravno,ukoliko im taj protest nije samo gluma)
ne mogu pred ambasadu, možda viza zatreba..
jok... ne mogu pred ambasadu jer im prije nekoliko dana kompletna politicka postava tamo lizala dupe onom americkom drvosjeci koji im poput nekog samoprozvanog kralja tamo prodavao maglu a oni ga odusevljeno tapsali po ramenima i dijelili mu aplauze i poljupce...
JA NEZNAM VISE STA VI HOCETE, ODBIJATE PREKID SUKOBA A TRAZITE DA SE PREKINU SUKOBI , KO KOGA OVDE JEHBE
hajde da ti ja dodjem u kucu i uzmem pola kuce sebi, pojebem ti sve zensko a musko pobijem, a ti ces mi reci da si za primirje?
Hehehe vala bas, odbijaju prekid sukoba a traze da prestane sukob.. Van pameti!