Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nacije su smetnja razvoju čovječanstva .. jednostavno je zastarjelo, ograničeno i prevazidjeno ..
@vlado.nine, svijet je na klase podijeljen odavno. Takve podjele, buržujske i kmetovske, ili vladajuće i radničke, bile su baš najsurovije kad su nacije i nacionalni ponos bili na vrhuncu. Nema tu šta da se svijet planira organizirati na dvije kaste, jer je već podijeljen upravo tako, ima najmanje 200 godina.
@vlado.nine Odlicno zapazanje. Marksisticka kritika kapitalizma nikada nije bila relevantnija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako su prevazisli otkud ovi desnicari umalo da pobjede? Sama cinjenica da je ovo 3. krug izbora govori koliko ovi lupaju. Najgore kad se ovi nasi uhvate svog navijackog komentarisanja.
naslov članka izražava više nestvarnu i zamišljenu zbilju, nacionalisti a posebno desni stalno jačaju i pitanje je kako će sve izgleda na sledećim izborima...komentari ovi bosanaca su nevažni jer su nekriticni...društvo je podeljeno slično ko kod nas 80-ti il 90-ti na selo i grad...to se jasno vidi na geografskoj karti birača...hitlera su onomad na vlast doveli seljaci i radnici...i hoće opet istu grešku??
I djikani bosanski su to prevazisli- jer ne znaju ko su i sta su, Garasanin jedno oni drugo:))))
CETNICKI BANDIT BAKIR IZETBEGOVIC SRUSIO ORUZANE SNAGE BH. https://www.bhdani.ba/portal/clanak/1016/analiza/vojska-pada-bez-ispaljenog-metka
CETNICKI BANDIT BAKIR IZETBEGOVIC SRUSIO ORUZANE SNAGE BH. https://www.bhdani.ba/portal/clanak/1016/analiza/vojska-pada-bez-ispaljenog-metka
fenomenalno, još kad bi našli nekog da u to i povjeruje 😂
Ni jedna nacija nije prevazisla nacionalni koncept. Pitanje je prilika u zemlji da na vidjelo izadje ono najlosije sto se tice nacionalnih koncepata. Nacionalizam nije nesto sto se ukida na izborima, niti ga je moguce kontrolisati. Bila bi druga pjesma da je Austrija u grckim, spanskim ili italijanskim gacama.
Nije. Za to je potrebna skola i pamet. Posto vi nemate ni jedno ni drugo, nemate nista osim nacionalizma... i jada i bjede
@liberalism s kim se ti svadjas?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj put ste se provukli, sto ne znaci da ce tako biti u buducnosti.. primjer tzv ujedinjenog kraljevstva, gdje su mas mediji strasno bili naklonjeni opciji za ostanak i gdje je ulozeno mnogo mnogo novca u kampanju za ostanak, pa opet su izgubili.
Pa da se raspadne ta EU, sto ja iskreno zelim, najveci gubitnici bi bili vi u Hrvatskoj. Ne razumijem iskreno, cemu toliki otpor bas kod vas, jer ocito je da je ulazak Hrvatske u EU bio spas u zadnji cas. Bar su vas strani bankari ostavili na miru odredjeni period, dobili ste vremena za konsolidaciju.
prvo taj referndum za ulazak u eu je nelegalan, jer nije bila dovoljna izlaznost za neko tako vazno pitanje.. dakle narod se nista ne pita, nego mu se sve namece. drugo, austrijance se najmanje pita u svojoj domovini.. i uz ovakvu imigracijsku politiku i briselsko americke hohsatplere ih ce se sve manje i manje pitati.. kao i ostale zemlje clanice, koje su daleko losije od austrije.
Austrijance jos uvijek sluzi zdrav razum, cestitke gospodinu Aleksandru.
Ahmed Husagic vuce likom na ministra inostranih poslova Kurza
BiH na putu ka EU ovi nisu normalni prije ce Turska uci.
Anus Bajrektarević
znaci predsednik je samo figura..i nema neka ovlascenja.Mnogo znacajniji su parlamentarni izbori a tu ce da dominira Hofer.Ipak Mile zna na kog konja se treba kladiti iako to sad ne izgleda tako.Jos jednom predsednik pokazuje da je drzavnik i vizionar. bravo Mile
joj nesto mi bude kad kaze da ce nas podrzavat neko da putu ka EU , pa ko je uopste rekao da se nama tamo ide ? Niko nije za to samo eto politicari i to pojedini zato sto moraju , necu u EU i nemojte nas pomagat , imamo mi svoje privatne probleme prvo da rijesimo.
pa dobro vi nesto nikada ni mislili svojim glavama poput Incka vazda cekate sta ce Njemacka prva da uradi