Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajj vise spalite raketama te fanatike!
Ovo je najbolji primjer da Amerika i Evropa nisu vise ni 10% onoga sto su nekad bili.. Postaje ocito da su oslabili i nemaju nikakvo rjesenje cim se toliko pate sa tim ISIL-om.
pa bolje ce ameri ziviti od proizvodnje puski i metaka nego da sravne sa zemljom ove fanatike, ratuje se radi love, a ne radi vjere i ostalih fasistickih gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Utvrđeno je da je riječ o hrvatskom zetu. " - Klix, mislim stvarno...
ja koliko sam shvatio riječ je o ovom u narandžastoj odjeći a ne o ovom maskiranom pa da se ne može utvrditi ko je, u koji ideš razred da ti knjige pošaljem, tupane ?
Jel to ti meni ili klix-u?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok citam ovaj clanak gore pitam se sta direktori "Merhameta", "Caritasa" i drugih "humanitarnih" organizacija rade?! Ovaj se covjek prihvatio iskreno poziva a ovi nasi su tu samo zbog plate.
ne znam samo od kud vam pravo da ove divljake svrstavate medju muslimane...svaki normalan i svjestan musliman se odrice ovakvih idiota..i svako ko poznaje vjeru,zna da zarobljenom covjeku ne smije dlaka faliti a ne oovo sto ovi rade.. kaze: ne remetite red na zemlji,a oni odgovre,mi samo red uspostavljamo..
kokobill 04.09.2014. u 17:49 0 A zašto samo "ako je ovo istina?" Misliš li da nisu ti monstrumi pobili već bukadar drugih dobrih ljudi? @kokobill "ako je ovo istina"je zbog toga što sam JA skeptičan na sve vijeti sa interneta,internet je PUN propagande i laži raznih novinskih i ko zna kakvih sve službi. Ratne 1992 godine,kada nije bilo interneta srpska propaganda je govorila: "lavovima se u kaveze baca srpska nejač",mnogi su povjerovali na tu vijest,zamisli samo da je tada postojao internet.. Ja više na internetu ne vjerujem ništa,zato sam napisao"ako je ovo istina".
uskoro kraj idila, najveci komadic ce im skupljati kasicicom ! govna i ljudska pogan, i zasluzuju to !
@eugen kvadratni Zna se KraaaDeeeeZeeee hehheheh
Ovo ako je istina,AKO JE ISTINA,te ludake i taj jebeni IDIL treba UNIŠTITI,daj dignite flotu fantoma i pobijte tu bjelosvjetsku bandu.
A zašto samo "ako je ovo istina?" Misliš li da nisu ti monstrumi pobili već bukadar drugih dobrih ljudi?
Svakako ove zločince koji su maskirani jer su svjesni da rade nešto što će čovjećanstvo osuditi, da rade nešto što i vjera osuđuje, treba procesuirati i kazniti za njihove sirove, primitivne i bolesne egzekucije.
da pricekam drugi clanak o njemu ili odmah da napisem r.i.p.? ...koja ironija ...
Teško je shvatiti da u 21. stoljeću neko kolje čovjeka prewd TV kamerama, takav prljavi primitivluk, koji u sebi bez dileme sadrži sve elemente sadizma i manijakalnosti, ne pripada ovom vremenu... To treba spriječiti, to treba svakako da svijet riješi pod cijenu odgovora na represiju represijom. Ovo daleko izlazi iz okvira islama i ovoj organizaciji treba stati u kraj.
Izgleda ovaj se dobro bio obezbedio od Bosnjacke pomoci, pa cak i firmu otvorio,,, ali pohlepa mu nije dala da miruje, pa iso da sto vise zaradi....Pohlepa je gadna stvar, i treba se dobro cuvati....Eto vidis tamo nisu Bosnjaci pa da se bogatis na njihovim mukama....
Uzas - najezim se kad vidim ovaj strah i ocaj u ocima ovog covjeka... Kakvi bijedni barbari! Sto neko rece, ovo spaliti treba.
Patriota, ne razumijem bas kakve veze sa ISISom i scenom odrubljibavanja glave u Iraku imaju Ahmici u BiH. Ali slutim u kojem pravcu ides, tako da ti odmah kazem: jedno zlo se ne relativira drugim. To isto rade cetnici sa Srebrenicom, a ti sada radis sa zlodjelima ISISa. Zlo je zlo i kao takvo treba da se prepozna i osudi. Pojedinacno. Bez uporedbe i relativiranja.
CITAS KOMENTARE I KAZU LJUDI STA SAM JA BOGU SKRIVIO HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA,,,,JOJ BOZHE DRAGI DAJ UBRZAJ TAJ SUDNJI ILI KIJAMET DAN....
Nacekat ces se.
Dzhad trazi zrtve a zrtve su na obe strane ! Ili bi trebali samo muslimani da ginu, smradovi cafirski ?! Allah je najveci !
...mda...kad je zlatni ljiljan komšić posto "četnik" nema dalje...što se ne žrtvuješ, gmazu lajavi?
@commie mjesanac, ko kaze da je komsic cetnik ?! komsic je fin momak ! i koristan ! onda, nemoj da izmisljas, ja to nisam nikada rekao !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Je li ovo poziv bosancim da se dignu protiv ovih fanatika? Usput informacije su vam tačne isto koliko i prognoze ovog ljeta/jeseni. Sutra će biti vijest da ipak nije britanac već da je kinez ili neki drugi svemirac.
Ne umanjuj djela ovih srednjovjekovnih zlikovaca.