Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedna Islamska zemlja u nizu, kojoj prijeti katastrofa..
Islamska ppd navodnim znacima jer daleko smo mi od pravog Islama...
Slažem se..
Srce mi se slama. Zamislim svog sina da kotrlja ovu humanitarnu kanticu i gleda me onim slatkim okicama :((( cime su djeca zasluzila ovo?
Isus je jeruzalemskim ženama poručio: "Kćeri jeruzalemske, ne plačite nada mnom, nego plačite nad sobom i nad djecom svojom. Jer evo idu dani kada će se govoriti: Blago nerotkinjama, utrobama koje ne rodiše i sisama koje ne dojiše." ..i evo izgleda dođoše ti dani..šta ovi maleni anđeli na slikama dobivaju rođenjem?
Ajde ne seri nismo ni mi nista bolje prosli i mi smo metke i gelere skupljali i mjenjali se mjesto slicica pa zivimo
pa, što ne naučiše lekciju, zar moraju opet i opet i opet.. zar ti srce ne puca na ove slike baš zato što ti znaš šta znači biti dijete u ratu?
Pocrkajte više, spasite i sebe i svijet.
Hocete demokratiju Libija od izrazito razvijenog drustva posta dzungla ponovo, jugoslavija leglo ekstrremista i kriminogenih plemskih zajednica. Sirija Irak Avganistan Ukrajina Jemen hocete tikve sadit s kim treba. Sami su sebi krivi ko i mi.
gdje se shije iranske krenu "laktati" po svijetu, u svakoj zemlji se red poremeti. primjer sirija, irak, jemen..
Ne spomenu ti Libiji,Somaliju,Avganistan,Sudan,sve sami suniti ;)
Libija, somalija, i afganistan su problemi druge prirode, drugih tipova ekstrema.
Saudijska arabija bombardovala luku koja je sluzila za dostavu humanitarne pomoci ??? - PAZITE sta cu vam reci ---- Namjerno je gadana luka kako se ne bi dostavila pomoc i kako bi se stvorili nesnosi uvjeti za zivot i opstanak a sve to se radi kako bi se potaklo stanovnistvno u ovom slucaju Jemena na imigraciju u evropu. Kako ovom znam '?? pa jednostavno Saudijska arabija je sluga židovima(cionistima) a cilj židova(cionista) jeste da uniste bijelu rasu (evropsku) rasu u kojoj vide najvecu prijetnu za opstanak. http://pandora.kreativisti.org http://pandora.kreativisti.org
nisam baš upućen, jesu l' ovi huti krvožedni agresori ili borci za slobodu i demokratiju?
Sve vojne skupine na bliskom istoku koje se međusobno kolju u jednom se sigurno slažu , a to je da je Allah još veći nego što se mislilo do sada. Jemen je leglo al-kaide i terorizma uopšte , a Huti su šiitski ludaci , ali eto malo su bolji jer se bore protiv sunitskih terorista , ali u principu isti milokliz. Koja crna demokratija ,tamo je svest kao u doba Mehmed paše Sokolovića , i čak šta više Sokolović je po razumu u odnosu na jemenske vođe aktivista za gej-prava.
BiH38@ Ja lepo rekoh da iz dana u dan oni tamo na bliskom istoku zaključuju da je Allah još veći nego što se mislilo a ti mi govoriš da vređam i da nisam dostojan?! Evo posle ovog komentara mogu tvrditi da je još veći nego što iko ikad može zamisliti ,jer nema većeg dokaza o njegovoj veličini od samih muslimana , oni ga toliko vole i uzdižu a on im šalje rat i stradanje, a ima li većeg milosti od stradanja i mučeništa u ime uzvišenog Allaha. Allah ne samo da je nezamislivo veliki iz minuta minut biva još veći , nego je čak i cool , tj.logično najveći cooler od svih bogova bez obzira što nema drugih bogova sem Allaha , ali čisto da se zna jer veličinu nečega moramo dokazati poređenjem , jbg.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Majko mila pa djeca gladna :( :(
braca ameri su i tamo uspjeli naci "pobinjenike"