Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
There is no force on makind like people\'s revolution !!!!!!!!!!
sarajevo-x.com svaka cast za brzo objavljivanje! samo tako dalje, budite uvijek budni!
protesti = paravan prava se drama odvijala iza scene...nebi mubarak tako iznenada otišao nakon što je isprovaljivao bjelu kuću i ciu, da mu nije obama zaprijetio da će ga ubiti OBAMA= CRNI HITLER
što ne javljate da je CIA izvela VOJNI UDAR u egiptu preko svojih agenata i da su \"protestanti\" na trgu u kairu plaćenici , sve do jednog ugojeno zdravo jedro, armani modica, gucci cvike, pa stalo pred kamere CNNA (au slučajnosti) i vrišti da bi ono kao slobode CIA maknula murtu i uzjahala kurtu (Muslimansko bratstvo koje je kreirao MI6)
I Mubarak ode, samo Izetbegovici nikad da se sklone...
Komentara 36 (prebrojano) ili 69 koliko je NAVEDENO. Da je Mubarak imao sa-x \"novinare\" i njihovu CENZURU mogao je ostati VJECNO na vlasti, pa cak je i prosiriti na ostale dijelove covjecanstva...odnosno Matrix-a.
NEK SI JE PODNIO HVALA QRCU!
Al-Jazeera kupila TV-stanicu u Turskoj Na aukciji Al-Jazeera je platila ovaj kanal 40,5 miliona dolara i ona će, kako je najavljeno, uskoro početi emitirati svoj program i u Turskoj FENA 11/02/2011 Poznata televizijska mreža Al-Jazeera, čije je sjedište u Kataru, kupila je u Turskoj jednu TV-stanicu i uskoro će u toj zemlji početi emitirati program.Vladina agencija za privatizaciju odobrila je katarskoj televiziji da kupi turski kanal Cine 5 TV, čiji je raniji vlasnik zapao u financijske teškoće i kanalom je upravljala država. Na aukciji Al-Jazeera je platila ovaj kanal 40,5 miliona dolara i ona će, kako je najavljeno, uskoro početi emitirati svoj program i u Turskoj, prenijela je turska web stranica Daily News. Katarska TV-mreža je najveća u arapskom svijetu i posljednjih godina nastavlja ekspanziju. Nedavno je odlučila da počne emitirati svoj program i iz Sarajeva.
Kineska policija pretukla aktivistu zbog objavljenih snimaka na internetu http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/globus/27388-Kineska-policija-pretukla-aktivistu-zbog-objavljenih-snimaka-internetu.html Hrišćanska organizacija \"China Aid\", čije je sjedište u SAD, saopštila je, pozivajući se na svoje izvore, da je policija početkom ove sedmice teže pretukla Čena i njegovu suprugu
Izgradnja zgrade Rijaseta IZBiH: Libijski vođa Muamer Gadafi uplatio prve milione Za upravnu zgradu Rijaseta libijski vođa će izdvojiti sedam miliona maraka • Useljenje najvjerovatnije za pola godine-Dnevni avaz
Državna agencija prenijela je da je kralj Hamad bin Isa Al Halifa odlučio da pokloni novac povodom desete godišnjice od usvajanja Povelje o nacionalnoj akciji i kao znak priznanja narodu Bahreina. Bahrein je jedna od malobrojnih arapskih zemalja u kojoj većina stanovništva su sijje. Tenzije između kraljevske porodice i šiitske većine obično su niskog intenziteta, iako je uoči izbora u oktobru prošle godine bilo sukoba.
Bahreinski kralj u strahu od protesta poklanja novac Svakoj porodici u zemlji kralj odlučio da pokloni po 1, 000 dinara (2.650 dolara), u novom pokušaju da pridobije naklonost javnosti uoči protesta koji su planirani za sljedeću sedmicu.Bahreinski kralj odlučio je danas da svakoj porodici u zemlji pokloni po 1 000 dinara (2.650 dolara), u novom pokušaju da pridobije naklonost javnosti uoči protesta koji su planirani za sljedeću sedmicu.Većina analitičara smatra da u ovom trenutku u Bahreinu ne postoji rizik od narodnog ustanka i obaranja režima, po ugledu na Tunis i Egipat, ali se slažu da je ova arapska zemlja najosjetljivija na nemire u regionu Persijskog zaliva.U Bahreinu do sada nije bilo uličnih protesta, ali je Vlada u posljednjih nekoliko sedmica sama učinila nekoliko ustupaka, poput većeg ulaganja u socijalne izdatke i oslobađanja maloljetnika koji su privedeni tokom akcije protiv šiitskih grupa prošle godine.
SARAJEVO-X sram vas bilo za koga vi radite. prokleti bili
SEREM SE JA NATKVE MUSLIMANE KAO STO JE MUBARAK I INI SEICI U ARABIJI
ALIJA NAPOLJEEEEEEEE
ha ha ha ha haaaa e geno.cidas što nam se ti napriča nemoj nas plašiti ha ha ha ha ha zaboli prosječnog Bosanca neka stvar za dešavanjima u Africi ha ha ha ha nego idi ti na Cosovo i tamo dokazuj ko je u kakvom okruženju ha ha ha ha da i tebi nisu vadili bubrege ha ha ha ha ha
\'\'U odbranu interesa muslimanskih naroda od filipina do bosne i nigerije\'\'??????????????????????????????????????????? Evropa i svijet su hrišćanski;bili,biće i ostaće!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uzalud vam trud svirači;na djelu je razbijanje islama i islamskih država!SAD,Engleska,Izrael i NATO su ti koji određuju sudbinu svih muslimana! Osvrni se oko sebe,pa vi bolešnjaci ste okruženi sa dva hrišćanska naroda i dvije hrišćanske države u hrišćanskoj Evropi!Što prije to shvatite,lakše ćete podnijeti poraz!Od islamskog carstva nema ništa.SAD,Izrael i Englezi stoje iza svega u Egiptu,Alžiru,Jordanu.Postaviće na vlast islamske teroriste,a onda će da vojno da ih zgaze.A onome što misli da je pametan,pa kaže \'\' genocidaš\'\', budalo glupa.Vi ste bili i ostali islamonacisti,dupelizci Hrvatima i još uvijek ginete pod tuđom zastavom,jer svoju nemate!