Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLKO JE PRESLO
gdje ovaj svijet ode,u tri pizde materine...
Nije ovo nista slicne se stvari desavaju u srbiji. Samo tamo ne zamjene bebu vec kazu da je umrla.
Ona iz Dallasa ide u yebeni Mexico da se porodi ...??! Pa šta je očekivala... Čudim se tom njenom mužu, valjda jadan htio da joj ugodi ...!!!
*Salvador
To joj nije trebalo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
dozvolite da uvidim pravnu prazninu: naime ne kaže da nije dozvoljeno sa nečijom drugom suprugom :-D
allah sve zna i zanima ga gdje ga mećeš
SRPSKO - ALBANSKA POSLA
u srbiji je ovo redovan slucaj cak i njihovi portali pisu o tome samo ovi sa klixa nece da prenesu da se ne zamjere slucajno vlascicima
Zeni!a i tebe su sigurno zamijenili, ali u nekom zoo vrtu, jer takvi se u rodilištima ne radjaju ...?!? Neki timaritelj je sigurno dobio otkaz kad su primijetili da im nedostaje mladunče babuna ...!!!