Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Das im prst poslije ti pojedu cijelu ruku...
Sve to treba u karantin k\'o i svaku zarazu!
kakvih bol.esnih umova ovdje mati moja ....ti bošnjaninu ustvari dušm.aninu stfkup ovdje nije rijec o vahabijama kak ih ti zoves...vec o p.e.derima vidis slike bil im se pridruzio a? prije bi bio i vehabija nego obicna p.ederčina kao sto si to ti ....a vidim kak postuju svoje vjersko opredjeljenje pred papom auuuuu fujjjjj
na lijecenje ili metak u celo
heh, ja glupih komentara oca mi
NADAM SE DA CE IM SE I PAPA PRIDRUZITI I ULIVA IM JEZIK
Svaka cast...:) Ali slabo tebe ovaj vehbos razumije...uzalud. Ma, nije uzalud, mene si bas odusevio...:)
koja si ti morncina....
Ne izvrći riječi. Ja samo kažem da ne prihvatam kao svoj grijeh što je Eva pojela jabuku ili što će Ivica spavati sa Maricom ili nekim drugim Ivicom.
Znaci proslo bi i to kod tebe???Po Nemam ja sta vise pricati sa tobom.Molim Allaha Uzvisenog da te uputi na pravi put.
Pricajte vi sta hocete ali da sam ja Papin advokat ja bi ih tužio za uvredu ugleda Institucije koju zastupa Papa !
Pa nećeš ti spavati sa svojom majkom nego onaj koji predlaže zakon. Je li se na onom svijetu odgovara i za grijehe drugih ili samo za svoje?
Ma kakva revizija historije,jasno te pitam sto niste koristili nenasilne metode kad su nas cet_nici ubi_jali?Odgovori mi na ovo pitanje.
Kad ce te se pocet sa svinjama ljubiti i voditi ljubav to je moderno sta cekate hehehehhe
Vidis dokle vas je doveo taj tkzv liberalizam i sloboda,dotle,da u Svici hoce da legalizuju incest,a pratit ce je sve ostale drzave.Jel znas sta to znaci?Da mozes legalno imati odnos sa svojom majkom!!! NIJE TO STRAH Bosnjaninu,to je zdrav razum kojeg ste vi pogubili u ovom izopacenom \"civilizovanom\" svijetu. Pazi ovo,vi smatrate da je normalno ono sto izopaceni umovi,kroz svoj zakon dozvole da je normalno.Mi vjernici smatramo da je normalno,ono sto je Uzviseni Gospodar naveo ako normalno,koij je stvorio i mene i tebe. Sta ti mislis sta je prioritetnije da smatramo pod normalnim? Crna zastava,zastava sehadeta,potice odkad islamski ummet.1431 godinu.I to je moj identitet,a znas li ti svoj?