Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedavno sam bila u Amsterdamu...koja ljepota... ulice mirišu na travu, ljudi opušteno motaju, svega brate svega
ja jos nikad nisam cuo istuko zenu djete rasturio brak napravio udes napusen a alkohol ubi pa je legalan.
problem je sto nemas izbora. kazu da si kriminalac. ako ides na religijsko ispiranje mozga koje bi samo po sebi trebalo biti kriminalna radnja, onda si ok. u tome je problem!
jara ostavi se ti Boga i idi motaj i dimi stare ti sve oko nas je od Boga ali uvijek imaš mogućnost izbora dobro-loše pa prema tome svakom svoje ti dimi ja neću i mirna Bosna
na duhanu drzava zaradjuje, yebiga. isto kao i na vjencanjima i popopima hodza !!!
sabahile jedna, lakapo
e\'o ja upravo motam, kad ove tuzne vijesti...
kanabis = droga???? onaj ko ovo kaze neka ode u laberatorij kokaina ili heroina pa vidite sta je droga!!!! 1. Marihuana raste iz zemlje! Droga se pravi od raznih kemikalija! Marihuana je biljka a ne droga!!!! A za sve vjernike, kako mozete misliti nesto sto je \'Bog\' stvorio da je stetno, da je droga??? Zar to ne bi trebalo znaciti da je vas \'Bog\' stetan?! 2. Prema israzivanju na mnogim univerzitetima ukljucujuci oxford Duhan je mnogo stetniji od marihuane! Duhan unistava pluca, mozak, jezik i mnoge druge organe, normalno konzumiranje marihuane ne skodi nicemu! A duhan je i mnogo vise ovisan od marihuane, sto je takodjer dokazano!
Da su nasi pametni legalizovali bi lake droge i tako naplatili masan porez ,Ceska je to 2009 uradila i tako lake droge stavila pod kontrolu
odoh do Folandije