Kršenje Šengenskog sporazuma
0
Holandija: Kamere snimaju sva vozila na prelazima
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Holandija , ne samo snimati....zaustavljaj i pretrazuj svako vozilo koje dolazi iz pravca Balkana.........nema vecih hulja i nepostenjaka od balkanaca
haj da se mjenjamo za adresu poslacu ja tebi dva paketa
@Zenunovic.A jel to znaci da u 2010 nisu nista izvezli? ili tebe yebe matematika.
-Jedna friska vijest nevezano za ovu temu -ISTANBUL....Turska izvezla robe u vrijednosti od 13,6 /milijardi dolara -vise za 18,2 milijardi nego u 2010.godini. -Sta reci Vele´sila prodire i na Balkan.
Snimati - nego šta . Inače ode EU u PM. Toliko tih kriminalaca i ciganije sa Balkana hrli u Njemačku i Holandiju da moraju pod hitno uvesti graničnu kontrolu za sve pa i za EU jer se u EU ubacilo ŠLJAMA na milione. Sve pohapsiti i vratiti u matične države a zna se gdje su se nakotili da svašta ne pišem.
Zalosno ali opravdano.
jesi dosadan s tim srbima uzmi sapun pa ih podaperi ha ja
Jarane dobices citav paket ako treba, ali ne od Holandije, vec od mene...daj adresu...
HEHEHEHE Zivko Josilo Svi smo mi Srbi samo neki katolici ,neki muslimani ,neki pravoslavni . PA ovo prelazi u čistu bolest . Koja ti je krsna slava ? http://www.youtube.com/watch?v=dy9DM5KexCs Ako tako nastaviš , postaćeš ili napraviti ,neke od glavnih Zvijeri iz ovog filma .
To je sve zbog s.m.r.a.d.o.v.a srpskih ima jedna reportaza koju Njemci svakih tri mjeseca prikazuju u Njemackoj kako su na autobanu) autoputu pretresali jedno vozilo iz srbije i nasli mu bombu u deklu shpigle kad su mu to pokazali i pitali ga sta je ovo odma u stilu srpske lazi kao navodno on nezna otkud tu da mu je neko to postavio.
haj posalji paket konzervi ja sam gloooaaadan
http://www.youtube.com/watch?v=Z6lNkQAZnjE&feature=related
Ne kontam, jeste li u EU iz čistog merhametluka?
Ja zivim u Holandiji i kamo srece da hoce da nas izbace iz EU. Holandija u prosjeku najvise placa u EU i najvise daje za izbjeglice i siromasne zemlje zato sto njeni stanovnici placaju najvise poreza, placaju za zdravstveno, placaju putarinu za sebe i strance, placaju za \"siromasne zemlje\" u EU kao sto su Grcka, Italija, Spanija itd gdje mafijasi su na vlasti i porezna utaja je vrlo laka. Nek se j&&e EU i nek ne brine za Holandiju...Ovaj clanak je totalno glup jer kroz citavu Njemacku vec kamere slikaju lice i tablice prije nego sto dodjes u Holandiju...
sto ce im ove kamere ima satelit za to ovo je neko samo dobio na tenderu