Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo. Vjeciti kompleks doslja i onih koji ce to biti.
Ovo moze svako komentarisati i groziti se osim Muslimana. 1. To je sarajevska svakodnevnica. 2.Irak,Iran, Afganistan, Pakistan i skoro cijeli srednji (muslimaski) istok dozivljavaju masovna stradanja ali ne na stadionima nego, dzamijama, skolama, ulicama i svagje drugo. 3. Brazil ima neoliko stotina miliona stanovnika pa ako se to uporedi samo sa SARAJEVOM dobicemo brojku koja ne zasluzuje paznju 1:0.0000001.
koja mrznja kod loyavaca u p materinu. savjetovao bih srbima da u sljedecem ratu nemaju nimalo milosti prema poturicama (svojim genetskim otpadom). a sve zbog kompleksa o vlastitom porjeklu. pa nisu vam srbi i hrvati krivi sto su vam se preci poturchili i izdali vlastitu vjeru i naciju na ustrb okupatorske istocnjacke.
Yebote kad cete nauciti da u polje \"Nadimak\" napisete neki svoj nadimak, a ne kome upucujete komentar??? U tekstu svog komentara mozete staviti @nadimak i na taj nacin pokazati kome se obracate.
OVO CE NAM BITI SNIMAK IZ SARAJEVA , ZA KOJU GODINU A MOZDA I KOJI MJESEC. A TO MOZEMO SE ZAHVALITI LJIGAVCIMA U VLASTI I NA SUDU, KOJI OD DILERA ZIVE I MISLE DA MOGU SVOJU DJECU ZASTITI OD OVOGA , AKO SE NAKRADU DOVOLJNO PARA !!!!!!!!!!! NE TREBA NAMA BRAZIL DA GLEDAMO , DOVOLJNO JE KROZ PROZOR POGLEDATI U DJECIJI PARK !!!!!!!!!!
ako je diler...mashala....
A kod nas je kao bolje nesto??
@AKADEMIK Klanjam ti se.Ako sam ti dostojan i za to.:)
...je veca sto chefovi Sax-a odobravaju da njihovi radnici postavljaju ovakve snimke ... Juce Ruski rulet - danas brazilska svakodnevnica ... previse brutalnosti
A u pozadini himna....hahaha.....koja ironija.
E jesi budala. Nije to \"samoinicijativni pojedinac\" koji se \"digao da dijeli pravdu\". To mu je kolega kriminalac kao i on. Samo jos gori. Vjerovatno mu je cak i gazda.
Englez malo se historijski obrazuj.Preporucio bih ti knjigu \"Historija bosnjaka\" od Mustafe Imamovica,uvjerices se da smo mi \"bosnjaci\" stvarajuci neku samo nama poznatu naciju,pobjegli od stvarne nacije koja je bila sastav bosanskih bogumila i vlaha koji su zivjeli na ovim prostorima.U jednu ruku si u pravu,ali ima i druga strana medalje,i ja bi volio da je nema,al protiv istine se nemoze.Ajd zivio.
svaka mu cast, jedan diler manje, a boga pitaj koliko narkomana i unistenih zivota manje...
Aferim gazijo hajd sad na posao valja oprati\" tanjure\" u pabu javni se kad te gazda pusti
vidim da vama c3tnicima smeta, svaku sam vam taktiku do sad fino lijepo otvorio kao konzervu hahaha, mada nije mi bilo tesko, po razlicitim portalima, sravnio sam vas c3tnike do temelja na zalost vama, sad je fasista onaj koji odbija da su bosanci drugo pleme od srba umjesto da bude banovan sa sax zbog toga :), sad nece niko biti jugosloven umijesto bosanac