Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UN - United nothing
jel konacno vuk pojeo crvenkapicu :)
kad UN saziva hitnu sjednicu da bi pomogao nekome tada postajes svjestan koliko je taj jadni narod na.....o
Pu piccka vam materina vi i vase sjednice,bas kao sto ste ih sazivali u slucaju Bosne,Palestine,Libije,Sirije...Vama je cilj da sto vise ljudi pomre,to je javna tajna da svjetski globalisti imaju za cilj smanjiti populaciju za 80% jer im smetaju u njihovoj vladavini kapitalistickoj.
Pa hoće li ovaj UN ikada zaustaviti rat?
Hitno nista ne postoji, osim HITNE POMOCI, sve ostalo se nadgleda i navrijeme se donose odluke, prije nego HITNA POMOC bude potrebna! Sprijecite, a nemojte lijeciti!
Nakon četiri godine ratovanja, milion poginulih i milioni raseljenih lica, zaraćene strane su potpisale mirovni sporazum.
Dobro je reko Cezar :" Podijeli pa vladaj".
Šta predlažete da čitav svijet odmah uleti i preuzme kontrolu nad Egiptom ? Da Ban Ki Moon dekretom uvede Šerijat u Egipat poštujući demokratsku volju građana ?