Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"A goti mi nismo\" slogan koji potseca ustastvo koje se borilo protiv Slavena na Ruskome i Jugoslovenskome frontu. Ante Pavelic je u Buenos Airesu sluteci da mu se blizi kraj,izjavio da Srbi i Hrvati su isti narod.Pod Nemcima je tvrdio da su Hrvati Goti.\"U\" svakom slucaju \"biva ubiven\",smrtno ranjen ali mu je porodica postedjena.Ne zaboravimo da Srpska dijaspora budno motri na sve.
Dobar covo, da je ostvario svoju misiju ciscenja gamadi na svijetu, danas bi svijet bio mnogo ljepse mjestyo za zivot. Zamislite zivot bez cifuta... divota
NIJEMCI SU SHVATILI ŠTA JE FAŠIZAM, I ODREKLI SU SE HITLERA, A SRBIJICA- SMRDIJICA DALA ČETNICIMA-FAŠISTIMA PENZIJE, JER SU ODLIČNO SARAĐIVALI SA HITLEROM. KAPLAR (ALIAS GENERAL) DRAŽA-HOMIĆ-MIHAJLOVIĆ JE BIO NAJBOLJI SARADNIK HITLERA, A ZA UZVRAT JE TRAŽIO SAMO DOBRU KURČINU KOJEG JE SA APETITO PUŠIO, SVE DOK GA PARTIZANI NISU ROKNULI.... ... TAKAV JE BIO FAŠISTA I KAPLAR DRAŽA ;-)
idi ba ljeci se, haj sto blatis Cerica al POSLANIKA i vjeru. Stvarno si bolestan
HEIL HITLER! Zidove Srbe Cigane Pedere Jasenovac, Ninberg, Kalpberg--- 88
Ono najzalosnije je da smo mi toliko nesposobno drustvo de nismo u stanju identifikovat ove jadne umobolne balavce ovdje na forumu koji se kriju iza nadimaka: \"CETO\", \"@CETO\", \"NOrmala\", \"hitler\", \"SSS\", \" AKADEMIK\", i \"playground\" i spustit ih na zemlju propisanim sankcijama ko sto bi im uslijedilo u svakoj drugoj normalnoj zemlji, pa im vise ne bi ni u snu palo na pamet da izigravaju \"face\"...isli bi u skolu pod ruku...a kod moze sve...\"misevi kolo vode\"....ni \"B\"od one prave Bosne nismo, al krivi smo mi normalni sto smo se sklanjali....
Da vise je nego ocigledno da je hitler imo mnogo rodjaka u bivsoj Ju ( ukljucujuci i BiH) koji su u BiH masakrirali civile gdje god i kako god su stigli. JA BIH PREDLOZIO DA SE IMENA DOKAZANIH RATNIH ZLOCINACA PISU MALIM SLOVINMA, DA OSTANU OBILJEZENI U ISTORIJI ZAUVIJEK! @ Grof Sarajevo, jeste, bilo je civilizovanije za Tita nego sada ali bilo je i prilicnih fula, npr.: \"Rod prastari svi smo, a Goti mi nismo, Slavenstva smo drevnoga cest. Tko drukcije kaze, klevece i laze, Nasu ce osjetit\' pest.\" Sta ovo znaci? Znaci svi ostali ( Romi, Madjari, Turci, Albanci, Rumuni, Arapi, Perzijanci ( Iranci) i svi ostali neslaveni kojih je Boga mi bilo u bivsoj jugi i jos ih ima) \"brzo se asimilirajte dok vas mi nismo ili kofere u ruke i put pod noge\"?Malo su ovo nepismeno formulisali... Al u svakom slucaju sa hitlerom se nista ne moze poredit osim ratnih zlocinaca bivse jugoslavije...
opet text sa ananove. kao eto oni su analizirali dnk milion ljudi i bas utrefili na njegovu rodbinu. s druge strane kakve veze ima sto ti je neko u porodici, blizoj ili daljsoj bio naopak?!
AKADEMIK@ vrlo lijepo napisano carona, poucno i razgovjetno... cehetnici su bili veci fashisti od hitlera, a pogotovo taj... KURIR draza-gnjavaza ;)
NIJEMCI SU SHVATILI ŠTA JE FAŠIZAM, I ODREKLI SU SE HITLERA, A SRBIJICA- SMRDIJICA DALA ČETNICIMA-FAŠISTIMA PENZIJE, JER SU ODLIČNO SARAĐIVALI SA HITLEROM. KAPLAR (ALIAS GENERAL) DRAŽA-HOMIĆ-MIHAJLOVIĆ JE BIO NAJBOLJI SARADNIK HITLERA, A ZA UZVRAT JE TRAŽIO SAMO DOBRU KURČINU KOJEG JE SA APETITO PUŠIO, SVE DOK GA PARTIZANI NISU ROKNULI.... ... TAKAV JE BIO FAŠISTA I KAPLAR DRAŽA ;-)
jel to stvarno ne znas ko su Goti????
Samo Sloga Smrde Spasava
kako mene nisu spomenuli
za razliku od milosevica ti imaju OBRAZ
A ovde se ponose Karadzici....