Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran će uništiti Izraela.
Hoće hoće, samo što nije uništio najvećeg proizvođača oružja poslije amerike
Tesla10 tebe boli briga sto svak pametan kaze da je covijek propalica kad je ignorantan :) Zar stvarno mislils da imas mrvice sanse da ne patis u zivotu od sutanja sa noge na nogu od bilo kojeg poslodavca jer si ignorantan to jest bezvrijedan?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
O tome si razmišljala da daš zeleno svijetlo?, zar ti nebi bilo preče da daš Billu zeleno i daš malo pičke da nemora da traži na drugu stranu?
Pa nece stici niko da ih odbrani, ako Iran krene na Izrael za nekoliko saveznika, Izrael moze nestati u roku 24h. Ovo je izazivanje III Svjetskog rata.
samo neka se rokaju tako i treba ljuljajjjjjjjjjj
Bivši američki ministar odbrane Robert Gates u svojim je memoarima napisao kako je u januaru 2010. rekao američkom predsjedniku Baracku Obami da treba dobro razmisliti o posljedicama izraelskog napada, uključujući i to da li bi SAD pomogle Izraelu nakon žestoke iranske odmazde. jedini razuman amerikanac :D nije njeg strah odmazde irana na izrael vec i na ameriku
Šta čekate dajte vrijeme je bilo,pa da vidimo kako dere Musa jarca. Največa greška je sto ameri i ostali podržavaju Izrael,a trenutno Izrael ima najviše nuklearki u svijetu i to skrivene za javnost,največa pretnja za cijeli svijet.
jebem jos sve u bulju onu debelu....
kratko i jasno :)
Za mene je vazda lik bio kralj i ostace zbog svoje iskrenosti :) http://www.biography.com/imported/images/Biography/Images/Profiles/A/Mahmoud-Ahmadinejad-38656-1-402.jpg NAME: Mahmoud Ahmadinejad OCCUPATION: World Leader BIRTH DATE: October 28, 1956 (Age: 57) EDUCATION: Amirkabir University of Technology, Iran University of Science and Technology PLACE OF BIRTH: Aradan, Iran
Ovo je totalno nerealno... razlog je veoma jasan.. nebi Ameri poceli pregovore sa Iranom o ukidanju sankcija ako bi ikako doslo do bilo kakve vojne intervencije. Kao drugo Izrael nema adekvatno naoruzanje da padane ciljeve tako daleke u Iranu, kao trece Iran ima kupljene sisteme iz Putinovog asortimana kojih se trenutno cijeli svjet boji (btw. Sirija ih je isto kupila samo navodno nisu nikad instalirani).... Za Izrael je takav jedan vojni sukob totalno sulud jer neko ko ima u jednom danu 1.Mil vojnika ima jos od 70-tih americki arsenal koji realno nije toliko ni zastario...imaju ruski arsenal... to je rat izmedju Davida i Golijata...samo ovaj put Golijat definitivno pobjedjuje :)
Fuj, kako je pogana kurva !
Toliko sam se 'odvalio' smijat' da sam umjesto passworda prilikom prijave napisao ''hahahahaha''.Iran!
A ovamo nama prodaje price kako podrzava i voli BiH... Sutra bi ona dala zeleno svjetlo i da nas neko napadne.
Jel to sve sto znas da napises?
bla bla blaa... Od kako znam za sebe "izrael napada iran" gonite suplju, ovo je samo da bi se svijet divio iranu kako se "suprostavljaju" mocnim silama, oni su u odlicnim odnosima, zato nikada nece dirati iran. hajmo pametnjakovici dislike :)
Ne kontrolisu SAD Izrael, vec obrnuto, a Hilari Klinton odlucuje o sudbini Amerike ili Izraela koliko i ja. Izgleda da se sprema za jos jednu predsjednicku kandidaturu. Hoce da bude marioneta broj 1, a ne 2 ili 3 kao do sada.
Kanite se vise muslimana,vjecno cete goriti :)
Rusija to nikada nece dozvoliti!
Nisi ni do koljena Monici Lewinsky!
a i da su sigurni kako če proči davno bi ga napali.