Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto je uopste ostavljena mogucnost da se ovakve informacije komentarisu u sredini koja jedva ceka da se nekome nesto ruzno desi pa da se komentarima pocne izviljavati i ismijavati tudju nevolju? Je li to demokratija, da svako kenja kako mu je volja?
zanimljiva osoba, iskreno i ja da sam u rimu sad bh se zavalio na romin stadion sa nekom talijankom i cekao potres:)
@MONARHISTA: Ye8ala ti kraljevina m4jky u p1chky, moraš li spamati svaku vijest?
upravo chitam., kako je potres promashen.. ne u rimu, vech u espanji.. pa, espanja, da je ljulja dan i noch 41 dan potresi, ne mozhe opravdat na zhivo muchenje i komadanje ljudi, zhena djece, beba, starih ljudi, kako su to radili zlodusi pod krinkom krizha.. ma, kad samo chitam i povezhem sto se sve dogadja u svijetu, a josh gore stvari mi nikad nechemo ni chut niti vidjet,. ovaj internet, ako ista drugo, barem da ne zivimo u totalnom psiho mraku.. volio bih,, da Bozhija Volja,. Konachno opere sve ono sto je loshe, maciozno, i kancerogeno. a uvrijezheno u ljudskoj rasi..
Poziv svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti da danas na miran i dostojanstven način dočekamo zemljotres na glavnom tgr u Rimu. P.S. Ovaj poziv važi i na nelegitimnog Komšića
necete pobjeci od sudbine no sikiriki :D
zna se koji su oni koji se boje 13-tog petka,kukavice
Oćel možda i Dodika drmnut??
mi ćemo se na vatikanskom trgu okupiti mašući nacističkim zastavama.možda tako otjeramo zemljotres...
pa moguce to je taj 13-ti crni petek za ove,koji se boje njega,bjezite u petak,a ne danas rimljani
zemlotres će biti ali u petak u podne i to većih razmjera
Raffaele Bandandi.....laze dabogda umro!
Mozda zbog ovog: http://newswatch.nationalgeographic.com/2011/05/09/night-sky-news-see-the-tightest-planet-gathering-yet-this-century/ Normala nebi volio da bilo ko ostane bez kuce ili da se bilo kome sta lose desi ali ... Gravitacija ovo ono, vjerujem da bi moglo biti velikih potresa ili erupcija do kraja ovog mjeseca.
Kako crnogorac dr**? Napravi rupu u zemlju i ceka zemljotres !
Tacno stari su znali puno vise sta i kako i dokle se moze ici,a ovi danas stvarno pretjeruju,i lazu bezgranicno
To ću ja žegat ĆIĆOLINU, a oni okarakterisali kao zemljotres ba !
hey ljudi, sasvim slucajno se zadesih u rimu, moze li neko poslat cenera krede samo da nazovem kucu da neko dodje po mene dok se nije sve srusilo. spasite me!!!