Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pedesetak hiljada Ukrajinaca jos uvijek se lozi na sarene laze zapada. Demokratija, ljudska prva, trla baba lan.... I Arapi su do sada skontali da je to parola za moderno robovlasnistvo.
Hahah šta reče za Arape i osta živ, pa ako negdje postoji robovlastništvo onda je to Arabija i šerijat, dno dna.
Hahhahah nisi shvatio poentu hahahhaha ali nije ni vazno hahahhaa mozda ti objasnim nekom drugom prilikom hahahhahah
Kad je u pitanju Ukrajina vs Rusija, Ukrajinci će uvijek imati moju podršku. A kada je u pitanju EU, iskren da budem, bolje vam je da ne budete ni u EU ni u Rusiji mada je vaša geostrateška pozicija itekako komplikovana tako da razumijem da ne možete ostat neutralni. U svakom slučaju, između dva zla treba birati uvijek ono manje, tako da vam je bolje da idete prema EU ali da promijenite svoj stav i da od EU tražite ozbiljne garancije kako ne bi postali još jedna kolonija Zapada.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = lat. servi = roblje HRVATI = lat. croatini = kreteni BOSNA = lat. bos+nae = pravi volovi, voline BOŠNJACI = tur. bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja "K L I X" nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ) i moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije. Ni Englezi nisu ništa bolji - oni su stari "sponzori" Srba (koje ponekad malko i bombarduju) i najnoviji "stanari" kojima Rim renta Bosnu tj. "Balkan" (za Rimljane uvijek i samo - Iliriju!). http://is.gd/sW9lTx
jebeni ovi ukrajinci
Ove demonstracije mogu cuditi samo nekoga ko nema pojma o istoriji. Hajde malo proguglajte pojam "holodomor" pa se javite. Prema Rusima moze simpatije imati samo neko kome nisu nikad stali nogom za vrat.
jah, a Rusi su stajali sa strane i ni mrava nisu zgazili jel' tako?
Na ulicama Kijeva je sada preko 100 hiljadana ljudi, ovi podaci u clanku nisu istiniti. I jos toliko su se skupili sirom Ukrajine u drugima gradovima pa u inostranstvu. Prema opitivanjima oko 60% ukrajinaca su za EU. Oni koji kazu da je bolje sa Rusijom nemaju pojma, Rusija samo pusta prasinu u oci kazuci da napreduje a u stvari ljudi su siromasniji od bosanaca jos i nemaju nikakvih sloboda koje Bosna ima. Ja sam iz Ukrajine i vec 5 godina zivim u Bosni, vjerujte mi, znam o cemu govorim, nikad Ukrajini nece biti bolje sa Rusijom. Vi Bosanci samo sto kukate bez mjere a u stvari ne znate koliko ste sretni da niste pored Rusije vec polako ali sigurno se spajate sa Europom. A onaj ko kaze da smo davno trebali reci Rusiji ne - pa sto niste rekli ne "Velikoj Srbiji" i trpili ste da do 1974 godine nemate svog nacionalnog i vjerskog identiteta? Mismo rekli Rusiji ne u 1991-g godini kad 90% ukrajinaca je glasalo za nezavisnost zemlje bez obzira na nuklearno oruzije i jaku vojsku Rusije
Pa to je razlika izmedju Rusa i Srba, Rusi nikada nece napasti svoje dok ovi preko Drine samo cekaju neki incident da zapocnu novi rat! Uvijek cu misliti da je svima bolje tj. svim Slavenima je bolje sa Rusijom jer Rusija jedina odoljeva imperijalizmu i židovskim medijima! Slava našem slavenskom narodu i pozdrav za mog brata Ukrainca!
upravo smo juce obiljezavali sirom Ukrajine 80 godina od velikog genocida ukrajinskog naroda koji je pocinila savjetska vlada, preko 8 miliona ukrajiaca je poginulo tada - ne znas historije Ukrajine ako kazes da nikad nece rus na brata. Pogledaj sta je Rusija uradila gruzinama koji su njihova pravoslavna braca. Nijedan savez za Rusijom ne moze biti na ravnopravnima osnovama, oni razimuju samo jednu vrstu odnosa - "gospodin-roblje" i to da budu gospoda. Rusija je najgadnija forma imperializma i mi ukrajinci kao sto i ostali nasi komsije (kao sto poljaci napr.) smo to okusili dosta tokom nase historije. A Rusija je sada toliko histericna zbog kretanja Ukrajine prema EU zato sto kuzi da ce morati konacno sa nama napraviti civilizovane odnose a takodje ce zgubiti ogroman izvor jeftine sirovine. Ne zavisi samo Ukrajina od Rusije vec i naopako u ekonomskom smislu, inace nebi se toliko derala sad kad mi nesto pokusavamo da promjenimo u nasoj zemlji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A otkud Rusiji pravo da se tako bahato ponaša i da ucjenjuje? Ukrajinci su ti koji trebaju donijeti odluku o svojoj zemlji (naglasak na ovo "svojoj"). I kakva god odluka bila, njihova je.
Россия светая , Русиjа света , живио ПУТИН и маjка РУСИJА
U gdje se ti bio 48-e da tako vices, kako bi besplatno ljetovanje dobio na plavom jadranu......
Sr(pski) chegevara: Vidim citao si bajke i basne o meni. To je dobro. VI ste razvili mnogo sofisticiranije metode: silovanje i strijeljanje civila. I sad vas strah mene, ne citine ono sto ne zelite da vam se cini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedinstvo slavenskih zemalja je jedino sto Putin zeli, imate izbor Ukrainci kajat cete se!
Sramota za te ljude..
Samo izdrkani svetosavci iz nakaradne izdrkotine RS žele Rusiju hahahahahahaha
Dok je takvih kao što si ti pa ovu državu nazivate "nazovi država!" i hoćete da ova država bude Hrvatska ili Srbija a ja da budem Ante ili Milorad ili da menema................ja ću bit ne ovakav, nego još gori.......SMRT zločinačkim izdrkotinama HRHB i RS, sloboda RBiH
Putin je neki dan rekao kako EU prijeti Ukrajini sa masovnim protestima ako ne potpisu sporazum, i izgleda da su ispunili obecanje.
e moji ukrajinci kad je Tito rekao rusiji odjebi ba ma bjazi a vi ni u 2013 nemate muda da im se usprostavite
Kakav tito bola' nesvrstani ispradak, napravio nesvrstane pakt koji je nestabilan ko babin zub. Glavne clanice su imale pakt sa Sovjetskim Savezom samo je Jugoslavija bila nesvrstana...
bolje i nesvrstan nego sa rusima...bolje rat nego pakt pa da te guze u tvojoj zemlji
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovako bi trebalo prosvjedovat pred bakirovom kućom jer lik uzgaja neke dobre veze sa turskom i i islamskim svijetom...
šta fali islamskom svijetu?
@munja, fali pamet i znanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hebo vas eu