Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svima koji slave: Sreca,,ljubav,,zdravlje i veselje...to su za vas moje Bozicne zelje.Toplina u srcu neka vam sja,,sretan Bozic od srca zelim vam ja.
Zašto smo uvrjiđeni? Nikakva mržnja, Islam nam to ne nalaže, samo pitam, volio bih vidjeti dokaz, a sve što te zanima u Islamu za to postoji dokaz i sveta pod navodnicima zato što postoji mnogo protivriječnosti, jel vi to ne vidite ili ne želite vidjeti.Zašto mislite da je sve osnova: MRŽNJA. Nađeš dokaz i prevedeš muslimana na katoličanstvo, to će ti biti dobro djelo, zar ne?
@prokleti Ovo nije vrijeme za diskusiju.Takodjer nije ni mjesto.Znamo da se ovdje uglavnom izlijevaju mrznje.Samo se stvara kontraprodukt. @@prokleti Zašto sveta knjiga pod znacima navoda? Sretan božić katolicima
S\' obzirom da si musliman nema potrebe da se zamaras sa Isusom, u svojoj \"svetoj\" knjizi imas dosta likova oko kojih se mozes pozabaviti. Ostalim dobronamjernim muslimanima hvala na cestitkama.
Jeste i ja sam musliman, al bih volio da mi neko od njih objasni gdje je Isa a.s. rekao da je kršćanin, gdje piše kad je rođen i gdje piše da je rekao da je on neuziblillahi \"božiji sin\". Ništa puno, samo dokaz, gdje je? U bibliji ga nema, gdje je onda?
http://www.n-um.com/?q=node/3529/play
Normalna Stvar, tamo Dzamija i Crkva stoje na istom zidu, Tolerancija Ljudi ! i ja sam Musliman, i kazem Sretan Bozic Svima koji ga slave sirom svijeta !
Ne rise majke ti!!
Sretan Bozic svim koji ga slave!