Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*arina od države. Odron.
Neka oni salju avione da se ubija nevin narod, a kasnje ce mo o mostovima.
propasce imperija za 50 godina
Jednim udarom mozes srusiti bilo sta. Pitanje je koliki je udar?
Americi i Izraelu je cilj Iran, Palestina je uvod.
Važno je da ima para za pokretanje ratova širom svijeta, a zastarjela infrastruktura neka čeka dok se ne desi neki belaj.
tako skupljaju resurse
Eto ovo je najrazvijenija država svijeta
budimo realni ljudi su druga planeta za sve druge drzave.
@Tokio Bili, bili nekad prije 30 godina druga planeta za sve druge države. Sad imaju siromašnih i beskućnika na svakom koraku, napuštenih fabrika koje su prepuštene same sebi, dotrajale putne infrastrukture itd. Nije sve Hollywood i blještavi neboderi američkih metropola, ima mnogo više stvari koje određuju da li je nešto 'planeta za sve druge države'