Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti ljudi nisu nikakvi heroji ili nezna ti sta to su radnici koji su placeni i koje ugovor sa posebnim klauzulama veze za radno mjesto i koji su bili svjesni rizika koji nosi potpis na takav ugovor...
Ma sami ih sokolite, kao ono vi ste najbolji,najjači.... a ustvari su zavaljeni da umru vrlo jezivom smrću. Kaže naš stari narod \"Brata i vola sokoli, a ženu i konja prišini\" žalosno al istinito.
@Dinoooo Dobro je našim borcima jer još uvijek glasaju za one koji su kraj rata čekali u podrumima. Ne zaboravi Dinooo da je prošlo 15 godina od kraja rata. Bilo je dosta vremena da se nešto učini, ili da promjene vlast ili da nešto urade za sebe. Ovako, izgleda da su se borili da više ne rade !
Nije ni nasim borcima nista bolje
God save Japan !! Long live Japan !!