Upozorio na naoružane pljačkaše
1
Hasib Kurić postao heroj nakon pucnjave u SAD-u
Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačno mu se po faci vidi da je odavdje :)
Svaka čast liku al šteta što nema kuće. Hajd valjda će sad nešto ispast. Uglavnom, dragi zakon američki, dajte ga ovim našim klocevima pa da prepišu pa da ne ginemo na ulici svaki dan ni krivi ni dužni.
Evo stranice za nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom - za svaku reklamu koju pogledate dobijete 1 cent. Stranica je besplatna, sigurna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com /?4986151
Nisam znao da u Hollywood-u ima/bilo naseg zivog roba osim moje zene. Kad ono Hasib iskoci :D
Evo naseg heroja, 3 dana zatvora za premlacivanje trudne zene... http://www.arrestcourtinfo.com/Criminal-Records/FL/HCSO/1999/01/30/HASIB-KURIC/ KURIC-HEROJ, A NE ZLOCINAC!!
Antifasisticka pjesma koju niko normalan nece staviti u kontekst postkomunistickog fasizma.
svaka čast i jednom i drugom! Kad prestanemo okretati glavu na drugu stranu može reci da je solidarnost opet in
Hahah prica engleski isto ja !
ASIB K.U.R.Č.I.Ć. JE PRAVA DIKA USPJELIH BALYIJA PO AMERICI, KANADI ITD... JEDINO STE USPJELI U ŠVEDSKOJ GDJE SE JEDINO NIŠTA NE RADI, A SOCIJALNA POMOĆ JE VEĆA NEGO PLATE U 90% ZEMALJA SVIJETA. DAKLE VI MUSLIMANI NIKAD NIŠTA NISTE POSTIGLI VLASTITIM RADOM, VEĆ SAMO KORIŠTENJIMA DOBRO ORGANIZOVANIH SOCIJALNIH ZEMALJA. KAKO SE NE STIDITE. J.E.B.E.M. VAM M.A.T.E.R. SADAKISTANSKU. SKINITE SE VEĆ JEDNOM SA ZAPADNO-KATOLIČKIH JASLI I ODJAŠITE NA KAMILAMA U SAUDIJSKU ARABIJU.
"Atenšn!" "Blek terorist fajt bilding!" Mejde, mejde, atenšn, atenšn...
Hasiba za predsjesdnika :)))))))))))))))))))))
20 godina tamo i još nije usavršio jezik. :/ I čudimo se zašto nas smatraju divljacima.
ovaj glupi balyija je beskućnik, koji je došao u ameriku prije 20 godina, a ovaj indijac došo prije pet godina i ima svoju trgovinu. naučio turčin u titinoj yugi na socijal, pa se teško može snaći u americi.
Bolje nas beskucnik prica engleski j. od dva magareta Dodika i Covica skupa.
Čovjek vjerovatno napao svoju ženu dok je bila trudna (socijalna priča) razvela se u svoju korist uzela mu kuću i on na ulicu. Jebiga dešava se. Vidi se da je u suštini pošten čovjek. Pošteni ljudi se generalno teško snalaze u ovom svijetu.
vidi se da je naš čoek,samo mu slabo ide tamo
umjesto hasiba da je bio milojko ili ante vidli bi komentara drukčijih,drukčije bi pričali antibosanci,nije bitno a hasib je vjerovatno bivši pripadnik apzb,fikretov diverzant,vidi ga gdje se skrasio